Tilburg – Boksdoornerf 32

€ 235.000,- k.k.

Postcode
5038 KD
Garage
geen garage
kamers
4
Slaapkamers
2
Woon opp.
83 m2
Inhoud
250 m3
Bouwjaar
1998
Bouwvorm
bestaande bouw
Deel deze woning op:

Omschrijving

Boksdoornerf 32 te Tilburg

Op zoek naar een instap klaar appartement nabij het centrum van Tilburg? Dan is dit wellicht de woning die je zoekt! Dit appartement is voorzien van twee slaapkamers, een keurige badkamer, moderne keuken, sfeervolle woonkamer en een lekker balkon om van de buitenlucht te genieten. Vanzelfsprekend is het appartement voorzien van een externe berging. Parkeren doet u voor de deur betaald of met een parkeervergunning.

Bijzonderheden:
Dit appartement is gelegen op de begane grond en heeft derhalve een ingang aan het trottoir.

Begane grond
De hal biedt toegang tot alle vertrekken, de meterkast, bergkast en het toilet. De ruime woonkamer biedt voldoende plaats aan zowel een flinke eettafel als een riante zithoek. Vanuit de woonkamer is de loggia/het balkon te bereiken. Hiervandaan kijkt u lekker weg over de voorgelegen groenvoorziening.

De keuken is modern en uitgevoerd in een dubbel meubel en voorzien van diverse inbouw apparatuur.

Het appartement is voorzien van twee slaapkamers, beide gelegen aan de straatzijde. De grootste is circa 10m2 en momenteel in gebruik als fotostudio.

De badkamer is keurig betegeld en voorzien van een douche, ligbad, wastafelmeubel en radiator.

Daarnaast is er een aparte bergkast ten behoeve van de huishoudelijke apparatuur.

Meer dan gemiddelde belangstelling:
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

WhatsApp chat