NIEUW

Tilburg – Bendastraat 65

€ 249.000,- k.k.

Postcode
5011 TB
Garage
vrijstaand steen
kamers
6
Slaapkamers
4
Woon opp.
139 m2
Perceel opp.
169 m2
Type
tussenwoning
Inhoud
378 m3
Bouwjaar
1974
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
eengezinswoning
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

In een keurige straat in de buurt ‘De Lijnse Hoek’ in Tilburg ligt deze keurig onderhouden maar bovenal zeer ruime tussenwoning met garage. Deze prachtige woning is onder meer voorzien van een ruime woonkamer, keurige keuken, nette badkamer, drie slaapkamers op de eerste verdieping en een middels vaste trap bereikbare tweede verdieping. De achtertuin is gelegen op het noorden en voorzien van een stenen garage. Aan de achterzijde ligt de woning aan een autoluw speelpleintje.

Begane grond
Middels de voortuin is de hal te bereiken. Deze biedt plaats aan de garderobe, meterkast, trapopgang en het toilet. Vanuit de hal is de woonkamer en de keuken te bereiken.

De doorzon-woonkamer wordt gekenmerkt door licht en ruimte dankzij de lichtinval aan weerszijden. Aan de tuinzijde van de woning is de keuken gesitueerd welke is voorzien van moderne inbouwapparatuur. Te weten een gaskookplaat, afzuiginstallatie, oven, koelkast en een vaatwasmachine.

Vanuit de keuken is de achtertuin te bereiken.

Tuin
De sfeervolle achtertuin is keurig aangelegd middels bestrating en sierbeplanting. Achter in de tuin staat een stenen garage.

Eerste verdieping
De overloop op deze verdieping biedt toegang tot drie ruime slaapkamers, de moderne badkamer en middels een vaste trap tot de tweede verdieping.
De moderne badkamer is nagenoeg geheel betegeld en voorzien van een ruime douche, hangcloset, dubbel wastafelmeubel en een radiator.

Tweede verdieping
Deze verdieping is verdeeld in een voorzolder en riante zolderkamer met dakraam. Op de voorzolder bevinden zich de aansluitingen ten behoeve van de huishoudelijke apparatuur en de CV-ketel. De zolderkamer is dermate ruim dat deze prima dienst kan doen als vierde slaapkamer.

Meer dan gemiddelde belangstelling:
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

WhatsApp chat