Tilburg – Azuurweg 238

€ 169.000,- k.k.

Postcode
5044 KG
Garage
geen garage
kamers
4
Slaapkamers
2
Woon opp.
72 m2
Inhoud
216 m3
Bouwjaar
1965
Bouwvorm
bestaande bouw
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Ruim 4-kamer appartement met 2 slaapkamers (mogelijkheid tot 3), ruime woonkamer met balkon, keuken, toilet en badkamer. Op het souterrain bevindt zich de eigen ruime berging. Het appartement heeft een fraaie ligging nabij de Universiteit, Westermarkt, diverse overige voorzieningen en uitvalswegen.

HAL/ENTREE
Het appartementencomplex beschikt over 3 woonetages en is op het souterrain voorzien van bergingen. Vanuit het portiek heeft u toegang tot de brievenbussen, trapopgang en de bergingen. De ruime privé berging is voorzien van elektra.

APPARTEMENT
Hal met meterkast en toilet. De keuken is recent vernieuw en keurig afgewerkt en voorzien van voldoende kastruimte, en moderne apparatuur. De keuken biedt toegang tot de badkamer, welke is voorzien van een douche en wastafelmeubel. Beide slaapkamers zijn ruim. De woonkamer van circa 31m2 is zeer ruim en biedt voldoende plaats aan zowel een eet- als zithoek. Het balkon is zowel vanuit de keuken als de woonkamer te bereiken.

BIJZONDERHEDEN:
– Voldoende openbare parkeerplaatsen bij het appartementencomplex;
– Het gehele appartement is voorzien van kunststof kozijnen en dubbele beglazing;
– De servicekosten bedragen circa €140,- per maand.

Meer dan gemiddelde belangstelling.
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

WhatsApp chat