Tilburg – Anijshof 15

€ 239.000,- k.k.

Postcode
5044 DS
Garage
geen garage
kamers
6
Slaapkamers
4
Woon opp.
127 m2
Perceel opp.
143 m2
Type
tussenwoning
Inhoud
443 m3
Bouwjaar
1966
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
eengezinswoning
ligging
in woonwijk
download brochure download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Starters opgelet! Riant uitgebouwde tussenwoning gelegen aan een rustig veldje in de buurt ‘Het Wandelbos’. Deze keurige woning is in de loop der jaren gerenoveerd en onder meer voorzien van een moderne open keuken, drie slaapkamers en een nette badkamer op de eerste verdieping en een middels vaste trap bereikbare tweede verdieping waar veel ruimte is voor een vierde slaapkamer. Daarnaast is de woning in 2019 voorzien van maar liefst 11 zonnepanelen.

Bijzonderheden:
– Uitgebouwd op de begane grond in 2006;
– keuken van 2006;
– nagenoeg geheel voorzien van rolluiken;
– voorzien van een zonnescherm;
– toilet is in 2020 vernieuwd;
– de schuttingen zijn in 2020 vernieuwd;
– in 2019 is de woning voorzien van 11 zonnepanelen;
– ten behoeve van de stadsverwarming betaald men 15,33 euro per maand aan TBV Wonen voor het onderhoud aan de leidingen.

Begane grond
Middels de voortuin is de hal te bereiken. Deze biedt plaats aan de garderobe, het toilet, de trapopgang, een trapkast en groepenkast. Vanuit de hal is de woonkamer te bereiken welke in semi-open verbinding staat met de keuken. De woonkamer is dankzij de uitbouw zeer ruim en biedt plaats aan een gezellige zithoek en eettafel.
De moderne keuken is uitgevoerd in een hoekopstelling en voorzien van moderne inbouwapparatuur. Te weten een gaskookplaat, afzuiginstallatie, vaatwasmachine, oven, magnetron en een koelkast. Vanuit de keuken is de keurig aangelegde achtertuin te bereiken.

Tuin
De onderhoudsvriendelijke achtertuin is gelegen op het zonnige westen. De achtertuin is middels een afsluitbare achterom te bereiken en voorzien van een stenen berging.

Eerste verdieping
Middels de overloop zijn hier drie slaapkamers, de badkamer, apart toilet en middels een vaste trap de tweede verdieping te bereiken. De badkamer is voorzien van een douche en een wastafel.

Tweede verdieping
Deze verdieping is opgesplitst in een voorzolder en zolderkamer, welke beide zijn voorzien van een dakraam. Op de voorzolder bevinden zich de aansluitingen ten behoeve van de huishoudelijke apparatuur. De zolderkamer kan prima dienst doen als extra slaapkamer.

Meer dan gemiddelde belangstelling:
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

WhatsApp chat