's Gravenmoer – Waspikse weg 2 - Van den Bosch makelaars

’s Gravenmoer – Waspikse weg 2

€ 995.000,- k.k.

Postcode
5109 RE
Bouwvorm
n.v.t.
Deel deze woning op:

Omschrijving

ONLINE EXECUTIEVEILING, 20 OKTOBER 2022, VANAF 14:00 UUR
(meer informatie over deze veiling zie www.bva-auctions.com)

Het is mogelijk dit object te bezichtigen op vrijdag 30 september 2022 tussen 15:00 en 17:00 uur.

Waspikse weg 2 ’s Gravenmoer – bouwkavel

Stelt u zich toch eens voor.. Uw droomhuis in het buitengebied!

Droomt u van een eigen huis bouwen in een rustige groene omgeving? Op een idyllische locatie in ’s Gravenmoer ligt dit schitterende perceel van 9.270 m² met tal van mogelijkheden. Het perceel ligt net in het buitengebied, niet ver van de dorpskern.

DE BELANGRIJKSTE KENMERKEN OP EEN RIJ
* Uw droomhuis bouwen op een schitterende locatie;
* Rust & ruimte van het buitengebied;
* Mogelijkheid maximale bebouwing ruim 3000 m³;
* Mogelijkheden voor een B&B of combinatie wonen/werken;
* Uitermate geschikt voor rustzoekers en paardenliefhebbers;
* Alle voorzieningen in de buurt en op korte afstand van diverse
uitvalswegen;
* Volop wandel- en fietsroutes in de directe omgeving.

Omgeving
‘s Gravenmoer is een pareltje in het Brabantse landschap met diverse dorpsvoorzieningen zoals twee basisscholen, een supermarkt, een ambachtelijke slagerij en vele verenigingen. Op loopafstand vindt u een schitterend natuurgebied grenzend aan het dorp, waar vele wandel- en fietspaden gelegen zijn. Ook de Efteling en de Loonse- en Drunense Duinen bevinden zich in de nabije omgeving. Op korte afstand liggen de plaatsen Dongen, Oosterhout, Raamsdonksveer en Waalwijk. Binnen 10 minuten bereikt u vanuit de woning de A27 en A59.

Huidige situatie
Het perceel ligt op een zichtlocatie t.o.v. de Julianalaan en is dieper naar achteren gelegen. Aan de voorzijde is er een eigen brug over “De Vaart’’ met een puntlast van 40 ton (dus ook geschikt voor bouwverkeer). Het perceel is aan de oostzijde (achterzijde) begrenst door “Grevelduin”, een riviertje.

* De bestaande woning dient gesloopt te worden, hier is reeds een vergunning voor verleend.
* Er bevindt zich reeds een gebouw op het perceel (12 x 22 meter en 1.750 m³), bestaande uit 2 verdiepingen. Dit gebouw geeft diverse mogelijkheden, zoals autostalling, kantoor aan huis, opslag- en hobbyruimte of een dierenstalling (paardenboxen).
* Het betreft een hoog afgewerkt en multi-functioneel gebouw, nu in gebruik als woning op de verdieping van 200 m² met 3 grote slaapkamers en 3 badkamers en een dakterras op de 2e verdieping, waar voldoende mogelijkheden zijn voor het plaatsen van zonnepanelen (uit ’t zicht). De begane grond is voorzien van een gevlinderde, stofvrije industriële vloer en met een vrije overspanning van 12 m¹ en 4 grote deuren. Er is krachtstroom aanwezig.
* Een deel van het perceel bestaat uit weiland met een paardenbak (20 x 40 meter).

Bouwmogelijkheden
Het perceel is voorzien van een bouwblok van 12 x 20 meter en heeft een bijzondere bestemming met een goothoogte tot uiterlijk 8 meter en een nokhoogte tot 12 meter (mogelijkheid max. bebouwing ruim 3000 m³). Er is een vergund plan aanwezig is dat mogelijkerwijs overgenomen kan worden. Neem voor meer informatie contact op met ons kantoor.

Bestemming
Op de website www.ruimtelijkeplannen.nl is het bestemmingsplan in te zien. Volgens mededeling van de gemeente Dongen heeft het object een bestemming “Wonen”, volgens het bestemmingsplan “’s Gravenmoer Dorp 2013”.

Op de gronden met de bestemming ‘Enkelbestemming Wonen’ mogen hoofdgebouwen, bijbehorende bouwwerken en bouwwerken geen gebouw zijnde, worden gebouwd met in achtneming van de onderstaande regels:

Artikel 19 Wonen
19.1 Bestemmingsomschrijving
De voor ‘Wonen’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. wonen, al dan niet in combinatie met ruimte voor een aan huis verbonden beroeps- of
bedrijfsactiviteit, met dien verstande dat kamerverhuur niet is toegestaan;
b. ter plaatse van de aanduiding “cultuur en ontspanning” tevens cultuur en ontspanning;
met daarbij behorend(e):
c. groen;
d. nutsvoorzieningen;
e. parkeren;
f. speelvoorzieningen;
g. water.

Heeft u nog vragen naar aanleiding van deze informatie? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor via telefoonnummer 0162 – 32 16 16. Onze makelaar helpt u graag verder!

WhatsApp chat