's Gravenmoer – Stevenshof 10 - Van den Bosch makelaars

’s Gravenmoer – Stevenshof 10

€ 475.000,- k.k.

Postcode
5109 TZ
Garage
aangebouwd steen
kamers
6
Slaapkamers
5
Woon opp.
169 m2
Perceel opp.
356 m2
Type
halfvrijstaande woning
Inhoud
692 m3
Bouwjaar
1978
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
eengezinswoning
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Welkom in de kindvriendelijke groene woonwijk in ’s Gravenmoer, waar deze prachtige geschakelde half vrijstaande woning op zoek is naar nieuwe bewoners. Met een ideale ligging en veel voorzieningen op goede (fiets)bereikbaarheid, biedt deze woning niet alleen comfortabel wonen, maar vervult deze ook uw praktische wensen. De woning heeft 4 slaapkamers, een mooie woonkamer met zicht op de tuin, een keuken aan de voorzijde, een ruime garage met bergzolder en een royale achtertuin.

DE BELANGRIJKSTE KENMERKEN:
– Ruime geschakelde halfvrijstaande woning op gewilde plek in ’s Gravenmoer;
– Vier slaapkamers;
– Ruime woonkamer;
– Ruime garage met bergzolder;
– Zorgvuldig bewoond;
– Een woning om je thuis van te maken.

INDELING:

BEGANE GROND
Bij binnenkomst in de hal vind je de meterkast en het toilet. De hal geeft toegang tot de L-vormige woonkamer. Hier bevindt zich ook een hout-haard voor extra warmte en sfeer. De schuifpui aan de achterzijde geeft toegang tot de achtertuin. De nette keuken van het eerste uur is voorzien van diverse apparatuur. De keuken sluit aan op bijkeuken/berging welke tevens dient als “achterom”. Vanuit deze ruimte kun je naar de zonnige voortuin.

EERSTE VERDIEPING:
Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers en de badkamer. De badkamer is uitgerust met een inloopdouche, dubbele wastafel en toilet.

TWEEDE VERDIEPING:
De tweede verdieping biedt de mogelijkheid voor het creëren van één tot twee extra slaapkamers. De CV ketel bevindt zich in een af te sluiten ruimte, waar tevens de was apparatuur kan staan. Lichtinval geschiedt middels een dakraam en een raam in de voorgevel.

TUIN:
De verzorgde achtertuin biedt een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van het buitenleven. Heeft de achtertuin geen zon dan verplaats je jezelf naar de voortuin.

DUURZAAMHEID:
– energielabel C;
– gedeeltelijk dubbelglas;
– geïsoleerde dakplaten opstalan pu25*;
– spouwisolatie 40mm steenwol*;
– kruipruimte niet geïsoleerd*.

* bron tekeningen regionaal archief.

Geïnteresseerd in deze prachtige geschakelde half vrijstaande woning in ’s Gravenmoer? Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek de mogelijkheden van dit heerlijke thuis.

Meer dan gemiddelde belangstelling:
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

WhatsApp chat