’s Gravenmoer – Molenvaartje 9

€ 249.000,- k.k.

Postcode
5109 SE
Garage
geen garage
kamers
6
Slaapkamers
3
Woon opp.
116 m2
Perceel opp.
149 m2
Type
tussenwoning
Inhoud
400 m3
Bouwjaar
2011
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
eengezinswoning
ligging
in woonwijk
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

** OPEN HUIS 26 maart 2019 VAN 16.30 TOT 17.30 UUR **

Molenvaartje 9 te ’s Gravenmoer

Mooi gelegen, moderne tussenwoning voorzien van houten berging met tuin op het westen.

Begane grond
Entree en hal met de toiletruimte (vrijhangend toilet met fonteintje), meterkast, trapopgang en toegang tot de woonkamer.

De keuken gelegen aan de voorzijde met een keurige keukeninrichting in hoekopstelling, voorzien van inbouwapparatuur, zoals een 5-pits gaskookplaat incl. wokbrander, RVS afzuigkap, koelkast, vaatwasser, oven en een combimagnetron.

De tuingerichte woonkamer is voorzien van spuitwerk wand- en plafondafwerking en heeft een schuifpui naar de tuin.

Eerste verdieping
Overloop met 3 slaapkamers, waarvan 1 met een kastenwand. De geheel betegelde badkamer is voorzien van badmeubel met wastafel, inloopdouche en vrijhangend toilet.

Tweede verdieping
Via een vaste trap te bereiken grote zolder met de c.v. installatie, Velux dakvenster, aansluitpunten ten behoeve van de wasapparatuur en bergruimte onder de schuine kap.

Achtertuin
Verzorgd aangelegde achtertuin, gelegen op het westen met een aluminium overkapping, houten berging en achterom.

Meer dan gemiddelde belangstelling.
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

Bijzonderheden:
In samenwerking met woningcorporatie Casade worden voormalige Slimmerkopen woningen en huurwoningen in Dongen en ’s Gravenmoer te koop aangeboden. Ook deze woning wordt namens Casade verkocht.

Wilt u voor het eerst een woning kopen maar blijken de woonlasten te hoog voor uw inkomen? Casade biedt nu de Corporatieve STARTERSLENING aan. Iets voor u? Neem voor meer informatie contact met Casade op.

Overige bijzonderheden en voorwaarden:
– Koper is gedurende twintig jaar – met ingang van de dag van de eigendomsoverdracht – verplicht de onroerende zaak te gebruiken om zelf te bewonen en de onroerende zaak niet aan derden te verhuren of op andere wijze in gebruik te geven. Bewoning door eerstegraads bloed- of aanverwanten van de koper is materieel gelijkgesteld aan eigen bewoning.
– Er is een (recent) bouwkundig keuringsrapport van deze woning op kantoor ter inzage.
– Bezichtigingen vinden uitsluitend plaats tijdens het open huis van 26 maart 2019.
– Zowel onze opdrachtgever, als wij stellen het op prijs indien u na een eventuele bezichtiging uw bevindingen aan ons kenbaar maakt. Bij voorbaat dank hiervoor.
– Bij verkoop vindt de eigendomsoverdracht van de woning plaats bij Notariskantoor Dongen.
– In de koopakte zal worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst een bankgarantie of waarborgsom afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.
– sommige percelen moeten nog door het kadaster ingemeten worden. De genoemde circa perceelsgrootte is dan een indicatie. De kosten voor het inmeten van het perceel komen voor rekening van verkoper.

WhatsApp chat