’s Gravenmoer – Julianalaan 37

€ 639.000,- k.k.

Postcode
5109 RH
tuin
achtertuin
Garage
vrijstaand steen, carport, garage met carport
kamers
8
Slaapkamers
4
Woon opp.
167 m2
Perceel opp.
673 m2
Type
vrijstaande woning
Inhoud
780 m3
Bouwjaar
1978
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
villa
ligging
vrij uitzicht
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Julianalaan 37 te ’s Gravenmoer

Wonen in vrijheid en overal dichtbij
Stel je eens voor na een lange en drukke dag rijd je naar huis. Vanaf het moment dat je de afslag van de snelweg neemt voel je het al. Je bent er bijna. De groene landerijen bieden een adembenemend uitzicht. Je rijdt door de aangrenzende dorpjes en je bent er. Thuis.

Weids, wonen waar de lucht nog fris is
Steeds meer mensen kiezen voor het wonen in een gezonde en relaxte omgeving. Je woont op een unieke locatie grenzend aan uitgestrekte polders met een weids uitzicht centraal in het hart van Brabant. Dit geluk vind je in ’s Gravenmoer aan de Julianalaan 37. Centraal gelegen tussen Breda, Tilburg en Den Bosch ligt deze fantastisch vrijstaande woning. Zeg nou zelf …. zo wil je toch ook wonen?

Rust, ruimte en privacy
Droom je van thuiskomen in een karakteristieke woning? Die je geheel naar eigen inzicht kunt inrichten. Een sfeervolle woonplek met lokale winkeliers, supermarkten en een bruisend verenigingsleven? Met keuze uit twee basisscholen en een middelbare school op 5 minuten fietsen. Een groene omgeving waar je kunt wandelen, fietsen en de neerstrijkende ooievaars kunt bewonderen.

Wordt dit jouw thuis?
Op een perceel van 673 m3, een woonoppervlakte van 167m2 met een zeer ruime woonkamer, 4 slaapkamers en een royale tuin. Wordt dit jouw thuis? Thuis waar jouw geliefden zijn. Thuis waar je je veilig voelt. Thuis waar je onbezorgd kunt genieten. Thuis waar jij helemaal jezelf kunt zijn. Thuis waar je vrienden en familie met trots ontvangt.

Kom gerust een kijkje nemen en laat je verrassen! Bel 0162-321616.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

WhatsApp chat