's Gravenmoer – Julianalaan 12 - Van den Bosch makelaars

NIEUW

’s Gravenmoer – Julianalaan 12

€ 619.000,- k.k.

Postcode
5109 RJ
Garage
geen garage
kamers
6
Slaapkamers
2
Woon opp.
154 m2
Perceel opp.
1.109 m2
Type
vrijstaande woning
Inhoud
571 m3
Bouwjaar
1972
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
eengezinswoning
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Julianalaan 12 te ’s Gravenmoer

Met veel plezier mogen wij jullie deze royale vrijstaande woning op een ruim perceel aanbieden! Ben je opzoek naar een basis om vervolgens het geheel naar eigen hand te zetten? De woning behoeft algehele modernisatie, maar ga jij een uitdagend project niet uit de weg? Dan is dit huis zeker een bezoek waard!

Begane grond
De hal biedt plaats aan de toilet en toegang tot de badkamer. Achtereenvolgend de grote woonkamer aan de tuinzijde en keuken met ruimte ten behoeve van een flinke eettafel aan de voorzijde. Vanuit de woonkamer is middels een spiltrap de eerste verdieping en een flinke berging te bereiken.

Garage
Achter op het perceel staat een grote vrijstaande garage.

Eerste verdieping
Deze verdieping biedt plaats aan twee ruime slaapkamers, apart toilet, een berging en een extra bergzolder. De verdiepingsvloer is van hout.

Tuin
De woning is gelegen op een flink perceel van ruim 1.100 m². Netjes bijgehouden en momenteel rijk aan gras, volwassen struiken en bomen. De tuin biedt net zoals de woning volop mogelijkheden.

Bijzonderheden:
De overdracht van deze woning dient plaats te vinden bij een vooraf vastgestelde notaris. Dit betreft DGF Notarissen te Kaatsheuvel.

Enthousiast geworden? Maak een afspraak met ons kantoor. Één van onze makelaars laat u de woning graag zien!

Meer dan gemiddelde belangstelling:
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

WhatsApp chat