’s Gravenmoer – Grutterijstraat 38

€ 175.000,- k.k.

Postcode
5109 TG
Garage
geen garage
kamers
5
Slaapkamers
3
Woon opp.
110 m2
Perceel opp.
174 m2
Type
2-onder-1-kapwoning
Inhoud
330 m3
Bouwjaar
1964
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
eengezinswoning
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

OPEN HUIS DONDERDAG 29 AUGUSTUS 2019 VAN 16.30 TOT 17.30 UUR
OM DE WONING TIJDENS HET OPEN HUIS TE KUNNEN BEKIJKEN VRAGEN WIJ U VRIENDELIJK U VOORAF AAN TE MELDEN. DIT KAN MIDDELS EEN E-MAIL NAAR ONS KANTOOR OF TELEFONISCH VIA 0162-321616.

Twee-onder-één-kap woning gelegen in een rustige straat nabij het centrum van ‘s-Gravenmoer, voorzien van drie slaapkamers, dichte keuken en aangebouwde bijkeuken/berging.

Indeling:

BEGANE GROND

Hal
– Tegelvloer;
– Toilet;
– Meterkast.

Woonkamer
– vaste kast.

Keuken
– Dichte keuken;
– Tegelvloer;
– Nette keukeninstallatie met gasfornuis en afzuigkap;
– Aangebouwde bijkeuken/berging.

Tuin
– Ligging op het zuiden en deels voorzien van bestrating.

EERSTE VERDIEPING

– Bereikbaar middels een vaste trap;
– Middels overloop zijn de drie slaapkamers en de badkamer bereikbaar;
– De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel en een douchecabine.

TWEEDE VERDIEPING

– Bereikbaar d.m.v. vlizotrap;
– Open zolder;
– HR combi-ketel 2010.

Meer dan gemiddelde belangstelling:
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

Bijzonderheden:
In samenwerking met woningcorporatie Casade worden voormalige Slimmerkopen woningen en huurwoningen in Dongen en ’s Gravenmoer te koop aangeboden. Ook deze woning wordt namens Casade verkocht.

Overige bijzonderheden en voorwaarden:
– Koper is gedurende twintig jaar – met ingang van de dag van de eigendomsoverdracht – verplicht de onroerende zaak te gebruiken om zelf te bewonen en de onroerende zaak niet aan derden te verhuren of op andere wijze in gebruik te geven. Bewoning door eerstegraads bloed- of aanverwanten van de koper is materieel gelijkgesteld aan eigen bewoning. Het verkopen van de woning (binnen 20 jaar) is wel toegestaan, de overige resterende jaren zullen dan worden overgedragen aan de nieuwe koper;
– Er is een (recent) bouwkundig keuringsrapport van deze woning op kantoor ter inzage;
– Zowel onze opdrachtgever, als wij stellen het op prijs indien u na een eventuele bezichtiging uw bevindingen aan ons kenbaar maakt. Bij voorbaat dank hiervoor;
– Bij verkoop vindt de eigendomsoverdracht van de woning plaats bij Notariskantoor Dongen;
– In de koopakte zal worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst een bankgarantie of waarborgsom afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom;
– sommige percelen moeten nog door het kadaster ingemeten worden. De genoemde circa perceelgrootte is dan een indicatie. De kosten voor het inmeten van het perceel komen voor rekening van verkoper.

WhatsApp chat