NIEUW

Rijen – Looiersveld 84

€ 175.000,- k.k.

Postcode
5121 KG
Garage
geen garage
kamers
4
Slaapkamers
1
Woon opp.
61 m2
Perceel opp.
53 m2
Type
tussenwoning
Inhoud
210 m3
Bouwjaar
1980
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
eengezinswoning
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

OPEN HUIS WOENSDAG 26 FEBRUARI 2020 VAN 16.30 TOT 17.30 UUR.
OM DE WONING TIJDENS HET OPEN HUIS TE KUNNEN BEKIJKEN VRAGEN WIJ U VRIENDELIJK U VOORAF AAN TE MELDEN. DIT KAN MIDDELS EEN E-MAIL NAAR ONS KANTOOR OF TELEFONISCH VIA 0162-321616.

Looiersveld 84 te Rijen

Midden in het centrum ligt deze goed onderhouden, moderne tussenwoning. De woning heeft een woonkamer met vide, keurige keuken, nette badkamer en een ruime slaapkamer. Een ideale woning voor starters!

Begane grond:
Middels de hal heeft u toegang tot de slaapkamer en badkamer op de begane grond. De badkamer is werkelijk tot in de puntjes afgewerkt en voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel, designradiator en toilet. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is ruim (circa 3,12 x 3,93). Achter in de hal heeft u toegang tot de inpandig bereikbare berging waar de aansluitingen ten behoeve van de huishoudelijke apparatuur zijn gesitueerd. Vanuit de berging heeft u middels een brandgang toegang tot de straat.

Eerste verdieping
Via een houten trap komt u op de eerste verdieping. Hier bevinden zich de woonkamer met vide en open keuken en het balkon.

De woonkamer
De woonkamer (5,85 m. x 3,60 m.) ligt aan de voorzijde van de woning, op de eerste verdieping. Deze verdieping is voorzien van een laminaatvloer en heeft rolluiken aan de voorzijde. Alle houten kozijnen zijn voorzien van dubbel glas. Boven de half open keuken is een vide met een dakraam. Een leuke ruimte welke op meerdere manieren te gebruiken is. Deze ruimte is via een vlizotrap te bereiken.

De keuken
De half open keuken is geplaatst in 2018 en voorzien van moderne inbouwapparatuur. Te weten een kookplaat, afzuiginstallatie, koelkast, vaatwasmachine en een combi-oven.
Er is een extra diepe vaste kast en er is een deur welke toegang geeft tot het terras (2,60 m. x 2,10 m.).

Balkon
Er is een dakterras aan de noordwestkant.

Meer dan gemiddelde belangstelling:
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

WhatsApp chat