Rijen – Looiersveld 22 - Van den Bosch makelaars

Rijen – Looiersveld 22

€ 190.000,- k.k.

Postcode
5121 KE
Garage
geen garage
kamers
3
Slaapkamers
1
Woon opp.
51 m2
Inhoud
166 m3
Bouwjaar
1981
Bouwvorm
bestaande bouw
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Looiersveld 22

Heerlijk gelegen appartement met zeer ruim balkon, nette badkamer en keuken gelegen op loopafstand van alle voorzieningen!

DE BELANGRIJKSTE KENMERKEN OP EEN RIJ:
– badkamer in 2018 gerenoveerd;
– rolluiken;
– technische ruimte/ provisieruimte voorzien van nieuw tegelwerk in 2015;
– servicekosten (tbv verzekeringen) € 36,- p/maand;
– aanvaarding medio juli.

INDELING

Het appartementencomplex bestaat uit 3 appartementen. De entree middels het trappenhuis waar zich op de eerste verdieping de voordeur bevindt.
Bij binnenkomst valt het je direct op; een keurig bijgehouden appartement voorzien van een nette (eiken houten) vloer in de keuken, de hal en de woonkamer. De wanden in het appartement zijn netjes afwerkt met een fijne korrel.
Vanuit de hal is de technische ruimte, de meterkast, de badkamer, de slaapkamer en de keuken en woonkamer te bereiken.
De keuken is voorzien van een vaatwasser, een combi-oven/magnetron, een 4-pits gas kooktoestel, een koelkast en een vriezer.
Aan de voorzijde naast de woonkamer is het enorme balkon gelegen hier is het heerlijk (deels overdekt) genieten van de zon aangezien het balkon een ligging op het zuiden heeft.

DUURZAAMHEID

– HR CV-ketel (2018);
– gevelisolatie;
– grotendeels dubbele beglazing.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!
Enthousiast geworden? Maak een afspraak met ons kantoor. Één van onze makelaars laat u de woning graag zien!

Meer dan gemiddelde belangstelling:
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

WhatsApp chat