Rijen – Drossaardstraat 20 - Van den Bosch makelaars

Rijen – Drossaardstraat 20

€ 250.000,- k.k.

Postcode
5121 VH
tuin
achtertuin
Garage
geen garage
kamers
5
Slaapkamers
4
Woon opp.
89 m2
Perceel opp.
201 m2
Type
tussenwoning
Inhoud
318 m3
Bouwjaar
1963
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
eengezinswoning
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

PERFECT VOOR DE KLUSSENDE STARTERS!

Maak van deze te moderniseren woning jouw (woon)droom! Om de hoek van het Brabantpark, in het oude centrum van Rijen, staat deze tussenwoning met een diepe tuin op het oosten. De woning met vier slaapkamers biedt tal van mogelijkheden. Schakel je klusteam in, steek de handen uit de mouwen en maak van deze woning jouw droomwoning.

De supermarkt, winkels en restaurants in het oude centrum zijn slechts enkele minuten lopen. Bij het gemeentehuis stopt de bus richting Breda, ’s Gravenmoer en het busstation in Waalwijk. Diverse scholen en sportverenigingen zijn op loop- en fietsafstand. Rijen heeft een uitstekende ligging ten opzichte van Breda, Tilburg en Oosterhout.

INDELING

BEGANE GROND:
Binnenkomst in de entree met toilet- en provisieruimte, welke toegang verleent tot de verschillende vertrekken. De living met centraal een schouw geeft zicht op de voortuin en achtertuin.

De dichte keuken heeft een eenvoudige wandopstelling en is te bereiken vanuit de hal en de woonkamer. In de keuken is de CV-opstelling en de boiler, een loopdeur geeft toegang tot de tuin.

EERSTE VERDIEPING
Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers en een doucheruimte. De kleinste kamer aan de achterzijde is te transformeren naar een badkamer. De voormalige doucheruimte aan de voorzijde kan dan was- of toiletruimte worden.

TWEEDE VERDIEPING
Dankzij de dakkapel is de tweede verdieping goed bruikbaar en is hier een vierde slaapkamer gerealiseerd.

TUIN
De diepe achtertuin ligt op het oosten en is verzorgd aangelegd. Achter op het perceel staat een gemetselde berging. Een pad aan de achterzijde geeft een achterom.

Bijzonderheden
• Bouwjaar: 1963
• Woonoppervlakte circa 89 m2
• Verwarming middels cv-ketel (huur)
• Warmwater middels een boiler
• Voorzien van rolluiken
• Verkoper is gevolmachtigde. Hierdoor zijn een vragenlijst en lijst van zaken beperkt ingevuld
• In de koopovereenkomst wordt een niet-bewonersclausule opgenomen
• In de koopovereenkomst wordt een ouderdomsclausule opgenomen
• Eigendomsoverdracht in overleg.

Enthousiast geworden? Bel voor een vrijblijvende afspraak. We geven graag de mogelijkheden door!

Meer dan gemiddelde belangstelling:
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

WhatsApp chat