Oosterhout – Klappeijstraat 63

€ 150.000,- k.k.

Postcode
4901 HD
Garage
vrijstaand steen
kamers
5
Slaapkamers
2
Woon opp.
78 m2
Perceel opp.
162 m2
Type
2-onder-1-kapwoning
Inhoud
260 m3
Bouwjaar
1880
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
eengezinswoning
ligging
aan rustige weg, in centrum
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

OPEN HUIS ZATERDAG 7 MAART 2020 VAN 11.00 TOT 12.00 UUR.
OM DE WONING TIJDENS HET OPEN HUIS TE KUNNEN BEKIJKEN VRAGEN WIJ U VRIENDELIJK U VOORAF AAN TE MELDEN. DIT KAN MIDDELS EEN E-MAIL NAAR ONS KANTOOR OF TELEFONISCH VIA 0162-321616.

Eenvoudige stadswoning met achtertuin en garage/bergingen. Het betreft een opknapwoning, welke is gelegen in het centrum van Oosterhout in een rustige straat met aan de achterzijde een openbare parkeerplaats.

Begane grond:
De ruime hal geeft toegang naar de woonkamer en in de hal is een toiletruimte met douche gesitueerd. De chambre-en-suite woonkamer is geheel gelegen aan de voorzijde en in de woonkamer is de meterkast geplaatst. In de woonkamer bevindt zich een gaskachel.
De, aan de achterzijde gelegen, keuken heeft een eenvoudige keukenblok en is voorzien van een geiser en een wandkachel. Via de keuken is er een kelder te bereiken.

Eerste verdieping:
De eerste verdieping heeft 2 slaapkamers en een ruime badkamer met zeer eenvoudige voorzieningen.

Tweede verdieping:
Vliering, welke met losse trap te bereiken is.

Tuin:
Diepe achtertuin met eenvoudige bergingen en garage. De garage is bereikbaar vanaf de openbare parkeerplaats aan de achterzijde van de Klappeijstraat.

Meer dan gemiddelde belangstelling.
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

WhatsApp chat