Hilvarenbeek – Voortsepad 51

€ 269.000,- k.k.

Postcode
5081 ZJ
Garage
vrijstaand steen
kamers
4
Slaapkamers
0
Woon opp.
80 m2
Perceel opp.
310 m2
Type
tussenwoning
Inhoud
270 m3
Bouwjaar
1912
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
eengezinswoning
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Voortsepad 51 Hilvarenbeek

Aan één van de oudste straten van Hilvarenbeek is deze charmante tussenwoning gesitueerd op een kavel van maar liefst circa 310 m². Dit leuke huis heeft een zeer diepe achtertuin, een gezellige woonkamer met open keuken, badkamer op de begane grond en drie kamers op de eerste verdieping. Dit huis behoeft weliswaar modernisering en verbetering maar biedt diverse mogelijkheden om dit naar eigen behoefte te doen!
Op korte afstand is het sfeervolle Vrijthof, supermarkt, bakker en school gelegen. De voordeur uitstappen en direct kijken op de prachtige (nog in werking zijnde) molen maakt het plaatje compleet!

Begane grond:
Middels het trottoir is de voordeur te bereiken. De hal biedt plaats aan het toilet en de trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal is de woonkamer te bereiken.

De L-vorm woonkamer biedt plaats aan een zithoek aan de voorzijde en de keuken aan de tuinzijde. Vanuit de keuken is de trapkast bereikbaar. Achter de woonkamer is een bijkeuken gesitueerd waar zich de aansluitingen van de huishoudelijke apparatuur en de CV- ketel bevinden. Vanuit de bijkeuken heeft u toegang tot de achtertuin.

De badkamer is op de begane grond gesitueerd achter de bijkeuken. De badkamer is voorzien van een toilet, douche, ligbad en een wastafelmeubel.

Eerste verdieping:
De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers. De grootste van de drie is voorzien van een wastafel en biedt toegang tot het platte dak van de bijkeuken en badkamer.

Tuin:
De zeer diepe achtertuin biedt legio mogelijkheden om verschillende terrassen te creëren, beplanting tot te passen of wellicht de woning van een uitbouw te voorzien. Op dit moment staat er een flinke garage met berging.

Meer dan gemiddelde belangstelling:
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

WhatsApp chat