Dongen – Zoutmanstraat 1

€ 219.000,- k.k.

Postcode
5102 VJ
Garage
geen garage
kamers
6
Slaapkamers
3
Woon opp.
77 m2
Perceel opp.
179 m2
Type
hoekwoning
Inhoud
325 m3
Bouwjaar
1973
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
eengezinswoning
ligging
aan rustige weg, in woonwijk
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Zoutmanstraat 1 te Dongen

Hoekwoning gelegen in een rustige straat in West II te Dongen met achtertuin op het westen. In de directe omgeving bevinden zich scholen en een kleine speelvoorziening. De woning o.a. voorzien van een woonkamer met open trap, 3 slaapkamers, badkamer, ruime bergzolder en een achtertuin met een stenen berging en toegang tot de brandgang.

Bezichtigingen: 27 en 29 oktober 2020

Indeling

Begane grond:
– Hal met toilet;
– Meterkast (8 automaten en 2 aardlek);
– Z-vormige woonkamer met open trap;
– Hard houten kozijnen met dubbel glas;
– Dichte keuken met een eenvoudig keukenblok, zonder apparatuur en voorzien van een tegelvloer.

Eerste verdieping:
– Overloop met vaste kast;
– 3 slaapkamers waarvan 1 met een inloopkast;
– Hard houten kozijnen met dubbel glas;
– Nette badkamer, voorzien van een wastafel en een inloopdouche.

Tweede verdieping:
– Vlizotrap naar de zolder;
– 4-pans dakraam;
– HR-combiketel (Nefit, bouwjaar 2010).

Tuin:
Achtertuin op het westen, voorzien van sierbestrating, twee terassen, een vrijstaande berging en een achterom naar de brandgang aan de zijkant.

Aanvaarding: Per direct beschikbaar.

Meer dan gemiddelde belangstelling:
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

Overige bijzonderheden en voorwaarden:
– Koper is gedurende twintig jaar – met ingang van de dag van de eigendomsoverdracht – verplicht de onroerende zaak te gebruiken om zelf te bewonen en de onroerende zaak niet aan derden te verhuren of op andere wijze in gebruik te geven. Bewoning door eerstegraads bloed- of aanverwanten van de koper is materieel gelijkgesteld aan eigen bewoning. Het verkopen van de woning (binnen 20 jaar) is wel toegestaan, de overige resterende jaren zullen dan worden overgedragen aan de nieuwe koper;
– Er is een (recent) bouwkundig keuringsrapport van deze woning op beschikbaar;
– Zowel onze opdrachtgever, als wij stellen het op prijs indien u na een eventuele bezichtiging uw bevindingen aan ons kenbaar maakt. Bij voorbaat dank hiervoor;
– Bij verkoop vindt de eigendomsoverdracht van de woning plaats bij Notariskantoor Dongen;
– In de koopakte zal worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst een bankgarantie of waarborgsom afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom;
– sommige percelen moeten nog door het kadaster ingemeten worden. De genoemde circa perceelsgrootte is dan een indicatie. De kosten voor het inmeten van het perceel komen voor rekening van verkoper.

WhatsApp chat