Dongen – Witveen 11

€ 295.000,- k.k.

Postcode
5102 GL
Garage
geen garage
kamers
6
Slaapkamers
3
Woon opp.
92 m2
Perceel opp.
215 m2
Type
hoekwoning
Inhoud
275 m3
Bouwjaar
2008
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
eengezinswoning
ligging
in woonwijk
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

UPDATE:
In verband met de overweldigende interesse in deze woning zullen wij geen nieuwe afspraken meer inplannen in deze fase en verzoeken u om uw interesse per e-mail (m@kelaar.com) aan ons kenbaar te maken, zodat we u kunnen noteren als reservekandidaat. 

Witveen 11 te Dongen

In nieuwbouwwijk “De Beljaart” gelegen leuke hoekwoning met wit geverfde gevel en rode keramische pannen, verwijzend naar het welbekende Mona toetje: Griesmeelpudding met rode bessensaus. Bijzonder aan deze woning zijn de geknikte dakramen op de verdieping die zorgen voor veel licht en een ruimtelijk effect in de slaapkamers. De keuken ligt aan de straatzijde en de woonkamer is met een grote glaspui gericht op de zonnig gelegen achtertuin, welke voorzien is van bestrating en een houten berging. Parkeren doet u op de eigen oprit met carport.

Datum aanvaarding: In overleg

Begane grond

– Entree;
– Toilet met fonteintje;
– Meterkast (8 groepen + aardlekbeveiliging);
– Trapopgang;
– Woonkamer met openslaande deuren naar de tuin;
– Open keuken met keukeninstallatie.

Eerste verdieping

– Overloop;
– 3 slaapkamers;
– Badkamer voorzien van wastafel met meubel, een inloopdouche, een ligbad en een toilet.

Tweede verdieping

– Vliering bereikbaar middels vlizotrap.

Tuin

– Voorzien van bestrating, borders en gras;
– Vrijstaande houten berging met elektra en geïsoleerd;
– Achterom;
– Carport gelegen naast de woning.

Meer dan gemiddelde belangstelling:
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

Overige bijzonderheden en voorwaarden:
– Koper is gedurende twintig jaar – met ingang van de dag van de eigendomsoverdracht – verplicht de onroerende zaak te gebruiken om zelf te bewonen en de onroerende zaak niet aan derden te verhuren of op andere wijze in gebruik te geven. Bewoning door eerstegraads bloed- of aanverwanten van de koper is materieel gelijkgesteld aan eigen bewoning. Het verkopen van de woning (binnen 20 jaar) is wel toegestaan, de overige resterende jaren zullen dan worden overgedragen aan de nieuwe koper;
– Er is een (recent) bouwkundig keuringsrapport van deze woning op kantoor ter inzage;
– Zowel onze opdrachtgever, als wij stellen het op prijs indien u na een eventuele bezichtiging uw bevindingen aan ons kenbaar maakt. Bij voorbaat dank hiervoor;
– Bij verkoop vindt de eigendomsoverdracht van de woning plaats bij Notariskantoor Dongen;
– In de koopakte zal worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst een bankgarantie of waarborgsom afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom;
– sommige percelen moeten nog door het kadaster ingemeten worden. De genoemde circa perceelsgrootte is dan een indicatie. De kosten voor het inmeten van het perceel komen voor rekening van verkoper.

WhatsApp chat