Dongen – Verdistraat 9

€ 212.000,- k.k.

Postcode
5102 XD
Garage
geen garage
kamers
6
Slaapkamers
3
Woon opp.
117 m2
Perceel opp.
157 m2
Type
tussenwoning
Inhoud
385 m3
Bouwjaar
1973
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
eengezinswoning
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

OPEN HUIS DINSDAG 3 DECEMBER 2019 VAN 16.00 TOT 17.00 UUR
OM DE WONING TIJDENS HET OPEN HUIS TE KUNNEN BEKIJKEN VRAGEN WIJ U VRIENDELIJK U VOORAF AAN TE MELDEN. DIT KAN MIDDELS EEN E-MAIL NAAR ONS KANTOOR OF TELEFONISCH VIA 0162-321616.

Nette tussenwoning met 3 slaapkamers, badkamer, keuken en zonnige achtertuin.

Begane grond
De ruime entree van de woning met trapopgang en toegang naar de woonkamer. In de hal bevindt zich de toiletruimte en de meterkast (6 groepen zonder aardlek).
De woonkamer heeft veel lichtinval door de grote ramen voor en achter. De keuken is voorzien van een nette installatie voorzien van koelkast, vaatwasser, afzuigkap, oven en gaskookplaat.

Eerste verdieping
De 1ste verdieping telt 3 slaapkamers en de badkamer.
De badkamer beschikt over een douche, toilet, wastafel en aansluiting voor de wasmachine.

Tweede verdieping
Deze verdieping is bereikbaar middels een vaste trap.
Op de voorzolder bevindt zich de HR-combiketel (Agpo, 2005). De zolderkamer is voorzien van een dakvenster.

Tuin
De achtertuin is op het westen gelegen en daardoor vanaf het middaguur zeer zonnig. Aan de achterzijde is over de hele breedte de stenen berging gesitueerd.

Meer dan gemiddelde belangstelling:
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

Bijzonderheden:
In samenwerking met woningcorporatie Casade worden voormalige Slimmerkopen woningen en huurwoningen in Dongen en ’s Gravenmoer te koop aangeboden. Ook deze woning wordt namens Casade verkocht.

Overige bijzonderheden en voorwaarden:
– Koper is gedurende twintig jaar – met ingang van de dag van de eigendomsoverdracht – verplicht de onroerende zaak te gebruiken om zelf te bewonen en de onroerende zaak niet aan derden te verhuren of op andere wijze in gebruik te geven. Bewoning door eerstegraads bloed- of aanverwanten van de koper is materieel gelijkgesteld aan eigen bewoning. Het verkopen van de woning (binnen 20 jaar) is wel toegestaan, de overige resterende jaren zullen dan worden overgedragen aan de nieuwe koper;
– Er is een (recent) bouwkundig keuringsrapport van deze woning op kantoor ter inzage;
– Zowel onze opdrachtgever, als wij stellen het op prijs indien u na een eventuele bezichtiging uw bevindingen aan ons kenbaar maakt. Bij voorbaat dank hiervoor;
– Bij verkoop vindt de eigendomsoverdracht van de woning plaats bij Notariskantoor Dongen;
– In de koopakte zal worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst een bankgarantie of waarborgsom afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom;
– Sommige percelen moeten nog door het kadaster ingemeten worden. De genoemde circa perceelsgrootte is dan een indicatie. De kosten voor het inmeten van het perceel komen voor rekening van verkoper.

WhatsApp chat