Dongen – Verdistraat 11 - Van den Bosch makelaars

NIEUW

Dongen – Verdistraat 11

€ 289.000,- k.k.

Postcode
5102 XD
Garage
geen garage
kamers
6
Slaapkamers
4
Woon opp.
120 m2
Perceel opp.
157 m2
Type
tussenwoning
Inhoud
385 m3
Bouwjaar
1973
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
eengezinswoning
ligging
in woonwijk
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Verdistraat 11

Nette tussenwoning met 4 slaapkamers, badkamer, keuken en zonnige achtertuin met vrijstaande berging in de wijk ‘’Plan West II’’. Basisschool de Vlinderboom en diverse speelgelegenheden bevinden zich om de hoek.

INDELING

BEGANE GROND
In de hal bevinden zich de meterkast (5 groepen en 1 aardlekschakelaar), het moderne toilet (vernieuwd in 2020) en de trap naar de eerste verdieping. Vanuit de hal treed je de woonkamer binnen. Aan de tuinzijde is de open keuken gesitueerd. Vanuit de keuken is de tuin bereikbaar via een enkele deur.

EERSTE VERDIEPING
De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Twee slaapkamers zijn voorzien van een inbouwkast.

TWEEDE VERDIEPING
Via een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. De voorzolder is voorzien van een dakraam en hier is de CV-ketel (Remeha, 2021) opgesteld. Vanaf de voorzolder is de 4e slaapkamer bereikbaar. Deze kamer is ook voorzien van een dakraam en er is praktische bergruimte achter de knieschotten.

TUIN
De achtertuin is op het zonnige westen gelegen en is voorzien van een vrijstaande stenen berging, voorzien van elektra.
Via een poort kun je achterom.

BIJZONDERHEDEN
– Het toilet is in 2020 gemoderniseerd;
– De woning is voorzien van houten kozijnen met gedeeltelijk dubbel glas;
– De woning is aan de voorzijde voorzien van rolluiken.

Meer dan gemiddelde belangstelling:
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

Overige bijzonderheden en voorwaarden:
– Koper is gedurende twintig jaar – met ingang van de dag van de eigendomsoverdracht – verplicht de onroerende zaak te gebruiken om zelf te bewonen en de onroerende zaak niet aan derden te verhuren of op andere wijze in gebruik te geven. Bewoning door eerstegraads bloed- of aanverwanten van de koper is materieel gelijkgesteld aan eigen bewoning. Het verkopen van de woning (binnen 20 jaar) is wel toegestaan, de overige resterende jaren zullen dan worden overgedragen aan de nieuwe koper;
– Er is een (recent) bouwkundig keuringsrapport van deze woning op kantoor ter inzage;
– Zowel onze opdrachtgever, als wij stellen het op prijs indien u na een eventuele bezichtiging uw bevindingen aan ons kenbaar maakt. Bij voorbaat dank hiervoor;
– Bij verkoop vindt de eigendomsoverdracht van de woning plaats bij Notariskantoor Dongen;
– In de koopakte zal worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst een bankgarantie of waarborgsom afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom;
– sommige percelen moeten nog door het kadaster ingemeten worden. De genoemde circa perceelsgrootte is dan een indicatie. De kosten voor het inmeten van het perceel komen voor rekening van verkoper.

WhatsApp chat