Dongen – van Kinsbergenstraat 21 - Van den Bosch makelaars

Dongen – van Kinsbergenstraat 21

€ 255.000,- k.k.

Postcode
5102 VE
Garage
geen garage
kamers
6
Slaapkamers
3
Woon opp.
79 m2
Perceel opp.
139 m2
Type
tussenwoning
Inhoud
305 m3
Bouwjaar
1973
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
eengezinswoning
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Tussenwoning met zonnige tuin op het zuiden, 3 slaapkamers en een ruime tweede verdieping met mogelijkheid voor een 4e slaapkamer, gelegen in rustige straat in de wijk West II in Dongen.

INDELING

BEGANE GROND
In de hal bevinden zich de meterkast en het toilet. Vanuit de hal is de woonkamer bereikbaar met een open trap naar de eerste verdieping. Aan de tuinzijde is de dichte keuken gesitueerd die voorzien is van een afzuigkap en een keukenblok in rechte opstelling. Vanuit de keuken is de tuin bereikbaar.

EERSTE VERDIEPING
De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een douche en een wastafel.

TWEEDE VERDIEPING
De tweede verdieping is te bereiken via een vaste trap en hier is de CV-ketel (Nefit, 2010) gesitueerd. Op deze verdieping kan er een 4e slaapkamer gecreëerd worden.

TUIN
De diepe achtertuin is op het zuiden gelegen. Er is een stenen berging, voorzien van elektra. Via de berging kun je achterom.

Meer dan gemiddelde belangstelling:
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

Overige bijzonderheden en voorwaarden:
– Koper is gedurende twintig jaar – met ingang van de dag van de eigendomsoverdracht – verplicht de onroerende zaak te gebruiken om zelf te bewonen en de onroerende zaak niet aan derden te verhuren of op andere wijze in gebruik te geven. Bewoning door eerstegraads bloed- of aanverwanten van de koper is materieel gelijkgesteld aan eigen bewoning. Het verkopen van de woning (binnen 20 jaar) is wel toegestaan, de overige resterende jaren zullen dan worden overgedragen aan de nieuwe koper;
– Er is een (recent) bouwkundig keuringsrapport van deze woning op kantoor ter inzage;
– Zowel onze opdrachtgever, als wij stellen het op prijs indien u na een eventuele bezichtiging uw bevindingen aan ons kenbaar maakt. Bij voorbaat dank hiervoor;
– Bij verkoop vindt de eigendomsoverdracht van de woning plaats bij Notariskantoor Dongen;
– In de koopakte zal worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst een bankgarantie of waarborgsom afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom;
– sommige percelen moeten nog door het kadaster ingemeten worden. De genoemde circa perceelsgrootte is dan een indicatie. De kosten voor het inmeten van het perceel komen voor rekening van verkoper.

WhatsApp chat