NIEUW

Dongen – Spuistraat 8

€ 235.000,- k.k.

Postcode
5101 XN
tuin
achtertuin
Garage
geen garage
kamers
6
Slaapkamers
4
Woon opp.
118 m2
Perceel opp.
237 m2
Type
tussenwoning
Inhoud
370 m3
Bouwjaar
1963
Bouwvorm
bestaande bouw
tuin opp.
84 m2
Soort
eengezinswoning
ligging
in woonwijk
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Zeer goed onderhouden uitgebouwde starterswoning met onder andere, ruime berging van 24 m².
Deze tussenwoning is voorzien van royale uitgebouwde woonkamer, 4 slaapkamers en een fraaie zonnige achtertuin en nog diverse extra voorzieningen.

BIJZONDERHEDEN
– goede ligging in wijk Plan West I;
– kindvriendelijke locatie;
– goed onderhouden;
– royale uitgebouwde woonkamer;
– vloerverwarming in woonkamer en keuken;
– houten kozijnen met dubbele beglazing;
– vernieuwd geïsoleerd dak;
– ruime berging van 24 m²;
– onderhoudsvriendelijk tuin;
– snelle aanvaarding mogelijk.

INDELING

BEGANE GROND

HAL/ENTREE
Hal/entree, meterkast (8 groepen, 2 aardlek en kracht), garderobe, kelderkast onder de trappopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de keuken en het gemoderniseerde toilet.

WOONKAMER/KEUKEN
De zeer royale uitgebouwde woonkamer/keuken is volledig voorzien van vloerverwarming, de wanden zijn afgewerkt met spachtelputz en het plafond is gestuct. De keukeninstallatie in een hoekopstelling is netjes en heeft een gaskooktoestel met oven en RVS afzuigkap.

EERSTE VERDIEPING

OVERLOOP
Overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. In de voormalige 4e slaapkamer is de trapopgang naar de zolder gecreëerd.

SLAAPKAMER I
Slaapkamer (ca. 3.00 x 2.50 m), ruim en licht, gelegen aan de voorzijde.

SLAAPKAMER II
Slaapkamer (ca. 3.49 x 3.50 m), licht, gelegen aan de voorzijde.

SLAAPKAMER III
Slaapkamer (ca. 2.91 x 3.50 m), gelegen aan de achterzijde.

KAMER/TRAPOPGANG
Kamer (ca. 1.70 x 3.00 m), gelegen aan de achterzijde.

BADKAMER
Badkamer (ca. 1.15 x 1.90 m) netjes afgewerkt voorzien van wastafel en douche.

TWEEDE VERDIEPING
Ruime zolder met CV-ketel (Bosch 2009) en mogelijkheid voor een 4e slaapkamer. Mogelijkheid tot het plaatsen van een dakkapel. De zolderverdieping is voorzien van 2 Velux-dakramen.

TUIN
Achtertuin gelegen op het westen, fraai ingericht met o.a. bestrating, plantenborders, terrassen en een veranda aan de berging. De tuin is middels een achterom bereikbaar.

BERGING
Geïsoleerde stenen berging met kelder (ca. 6.75 x 3.60 m) achter op het perceel gelegen. De berging heeft een kelder ten behoeve van opslag.

EXTRA
– het dak is vernieuwd en geïsoleerd
– achtergevel is vernieuwd en geïsoleerd
– berging is nagenoeg geheel geïsoleerd

OMGEVING
De woning is gelegen in een rustige straat in de woonwijk West I, welke zich kenmerkt door de verschillende groenzones met o.a. speelvoorzieningen. Er zijn voldoende parkeerplaatsen. Vanuit West I bent u binnen enkele minuten op de uitvalswegen naar de verschillende landelijke snelwegen. Het centrum van Dongen is binnen enkele minuten fietsen bereikbaar. Er zijn twee basisscholen in de directe omgeving.

Meer dan gemiddelde belangstelling.
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

WhatsApp chat