Dongen – Spaarnelaan 8

€ 385.000,- k.k.

Postcode
5101 VH
tuin
tuin rondom
Garage
vrijstaand steen
kamers
7
Slaapkamers
5
Woon opp.
100 m2
Perceel opp.
1.069 m2
Type
vrijstaande woning
Inhoud
390 m3
Bouwjaar
1973
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
eengezinswoning
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

OPEN HUIS MAANDAG 7 OKTOBER 2019 VAN 16.30 TOT 17.30 UUR
OM DE WONING TIJDENS HET OPEN HUIS TE KUNNEN BEKIJKEN VRAGEN WIJ U VRIENDELIJK U VOORAF AAN TE MELDEN. DIT KAN MIDDELS EEN E-MAIL NAAR ONS KANTOOR OF TELEFONISCH VIA 0162-321616.

Spaarnelaan 8 Dongen

Vrijstaande woning met gelijkvloerse voorzieningen gelegen op een riant perceel aan het einde van een doodlopende straat en daardoor voldoende uitbreidingsmogelijkheden. Deze woning heeft veel lichtinval en is voorzien van een woonkamer met open keuken, drie slaapkamers en een badkamer op de begane grond. De eerste verdieping is middels een vaste trap te bereiken, hier bevinden zich nog twee kamers en een voor- en achterzolder. Naast de woning is een garage met kap gesitueerd.

BEGANE GROND
De hal, met meterkast en toilet. Via de hal heeft men toegang tot de woonkamer, twee slaapkamers en badkamer. De woonkamer biedt voldoende plaats aan een zithoek en een eettafel en staat in open verbinding met de keuken, waar van uit u toegang heeft tot de derde slaapkamer en de achtertuin.

EERSTE VERDIEPING
De middels vaste trap bereikbare eerste verdieping is voorzien van twee kamers, een voorzolder waar de CV- ketel is gesitueerd en bergruimte op de voor-/en achterzolder. De achterzolder is gelegen boven de woonkamer.

TUIN
De achtertuin biedt veel privacy en is gelegen op het oosten. Door de grootte van de achtertuin kan men tot in de avond van de zon genieten. Via de achtertuin kan men tevens het perceel verlaten d.m.v. een poort.

GARAGE
Naast de woning is de vrijstaande garage gelegen met riante oprit. De garage is voorzien van elektra en biedt plaats aan één personen auto.

BIJZONDERHEDEN:
– De woning behoeft grondige modernisering;
– Voldoende mogelijkheden om evt. te verbouwen of om aan te bouwen;
– De woning is gelegen op loopafstand van een winkelplein, fitnesscentrum met tennis-/squashbanen en een zwembad.

Meer dan gemiddelde belangstelling.
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

WhatsApp chat