Dongen – Sint Josephstraat 153rood

€ 469.000,- k.k.

Postcode
5104 EC
tuin
tuin rondom
Garage
vrijstaand steen
kamers
9
Slaapkamers
7
Woon opp.
237 m2
Perceel opp.
583 m2
Type
vrijstaande woning
Inhoud
900 m3
Bouwjaar
1935
Bouwvorm
bestaande bouw
verwarming
c.v.-ketel, open haard
Soort
villa
ligging
in centrum
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Sint Josephstraat 153 rood te Dongen.

Zeer royale vrijstaande jaren ‘30 woning in het centrum van Dongen. Deze statige, karakteristieke villa biedt zowel binnen als buiten veel leefruimte met onder andere een riante woonkamer, gesloten keuken, bijkeuken, vier slaapkamers op de eerste verdieping, drie kamers op de tweede verdieping en een ruime achtertuin met vrijstaande garage.

Parkeren doet u op de eigen oprit, in de garage of op de openbare parkeerplaatsen in de directe nabijheid. Met enkele minuten lopen staat u op het Looiersplein met verschillende winkel mogelijkheden.

Begane grond
Middels de oprit is de voordeur en achtereen volgend de vestibule, hal met toilet, garderobe en trapopgang naar de eerste verdieping te bereiken. Vanuit de hal is zowel de woonkamer als de keuken te bereiken.

De ruime L-vormige woonkamer biedt zowel zicht op de voorgelegen straat als de achtertuin en is afgewerkt met een parketvloer, open haard en schuifpui richting de achtertuin. Vanuit de woonkamer is de keuken te bereiken.

De keuken is eenvoudig voorzien en biedt toegang tot een ruime kelder. De kelder is circa 18 vierkante meter groot en 1,80 meter hoog. Vanuit de keuken is middels een tussen portaal de royale bijkeuken te bereiken. Hier bevinden zich de aansluitingen ten behoeve van de huishoudelijke apparatuur, CV- ketel (Remeha Quinta Pro van 2017) en de meterkast.

Het tussen portaal biedt toegang tot de achtertuin.

Tuin
De achtertuin is op het zuiden gelegen en biedt dankzij de ruimte veel mogelijkheden om verschillende terrassen te creëren.

Garage
Achter in de tuin staat een vrijstaande garage welke plaats biedt aan één personen auto. De garage is voorzien van een elektrische garagedeur en middels de oprit aan de voorzijde naast de woning te bereiken.

Eerste verdieping
Middels de prachtige bordestrap is de eerste verdieping te bereiken. De overloop biedt hier toegang tot vier slaapkamers (waarvan één ‘doorloop’ kamer), de badkamer en middels een vaste trap tot de tweede verdieping.
De badkamer is voorzien van een douche, een ligbad, een toilet, en een wastafel.

Tweede verdieping
Deze verdieping is verdeeld in nog eens drie (slaap-)kamers, hier hangt eveneens een geiser ten behoeve van het warme water op de badkamer (Vaillant).

Meer dan gemiddelde belangstelling.
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

WhatsApp chat