Dongen – Sint Josephstraat 14 - Van den Bosch makelaars

Dongen – Sint Josephstraat 14

€ 345.000,- k.k.

Postcode
5104 EE
Garage
vrijstaand steen
kamers
5
Slaapkamers
3
Woon opp.
95 m2
Perceel opp.
400 m2
Type
vrijstaande woning
Inhoud
369 m3
Bouwjaar
1914
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
eengezinswoning
ligging
in centrum
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Sint Josephstraat 14

Wonen in mooi karakteristiek stukje van Dongen? En is het een droom om eigen invulling te kunnen geven aan het moderniseren van een woning? Bekijk dan deze woning eens!
Wij mogen u deze woning vol met karakteristieke elementen aanbieden. Deze vrijstaande woning gelegen op een ruim perceel is circa in 1914 gebouwd en ademt karakter!

De belangrijkste kenmerken op een rij:
– Fraaie elementen sieren de woning;
– Enorm veel potentie;
– Gelegen nabij het centrum van Dongen;
– Erg ruim perceel;
– Parkeren op eigen oprit;
– Ruime garage/ berging;
– Achtertuin met enorm veel privacy;
– Moderne badkamer.

INDELING

BEGANE GROND
De centrale hal is aan de voorzijde gelegen. Vanuit de hal heeft u toegang tot de diverse vertrekken, te weten de woonkamer, de slaapkamer, en de meterkast (4 groepen / 1 aardlekschakelaar).

Vanuit de woonkamer loopt u door de riante leefkeuken welke voldoende plaats biedt aan een moderne keuken installatie. Momenteel is de keuken eenvoudig. Achtereenvolgend is de bijkeuken, het toilet en de badkamer te bereiken.

De grote vrijstaande garage met bergingen biedt diverse mogelijkheden.

EERSTE VERDIEPING
Deze verdieping telt 2 slaapkamers, een grote overloop en diverse opbergmogelijkheden.

TUIN
De tuin is op het noord-oosten gelegen en voorzien van een combinatie van bestrating en beplanting. Door de afmetingen is er altijd wel een plekje zon of schaduw te vinden!

DUURZAAMHEID
– HR CV ketel (2017).

Meer dan gemiddelde belangstelling.
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

WhatsApp chat