Dongen – Sint Josephstraat 135A3

€ 399.000,- v.o.n.

Postcode
5104 EC
Garage
carport, parkeerplaats
kamers
8
Slaapkamers
6
Woon opp.
204 m2
Perceel opp.
140 m2
Type
hoekwoning
Inhoud
641 m3
Bouwjaar
2020
Bouwvorm
nieuwbouw
Soort
herenhuis
ligging
in centrum
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Wonen met karakter, hart voor historie!

De kans om te wonen op een karakteristiek plekje in Dongen komt niet zo vaak voorbij. Nu dient er zich echter weer een unieke mogelijkheid aan: ‘Project Elro locatie’. Een te mooie kans om te laten liggen.

De karakteristieke gevel van het pand van Elro aan de St. Josephstraat staat op het netvlies van vele Dongenaren en is niet weg te denken uit het straatbeeld Een stukje industrieel erfgoed waar Dongen trots op is. Ondernemer David van Brakel dacht er net zo over, hij nam architect Leon Siemons, een geboren en getogen Dongenaar, in de arm en samen geven zij de voormalige snackfabriek, een eeuw geleden gestart als schoenfabriek, een nieuw leven.

“Ik ben opgegroeid in Dongen en ken het pand van Elro dus ook al sinds mijn jeugd.” Zegt architect Siemons. “Ik vond het een eer dat David van Brakel mij onlangs vroeg om op deze bijzondere locatie nieuwe woonruimtes te creeren, met behoud van het karakter van het pand.” “We realiseren het project in twee delen” vult van Brakel aan.”Het eerste deel is al bijna gereed en verkocht. Het betreft vier appartementen. De tweede en laatste fase betreft drie statige ruime herenhuizen”

De woningen waar David van Brakel het over heeft zijn gesitueerd in het achterste gedeelte van het Elro pand. “Drie zeer ruime woningen; ieder met twee verdiepingen met een woonoppervlakte van CIRCA 200 m2. Deze woning hebben een eigen ‘dorpstuin’. Natuurlijk hebben deze woningen een eigen overdekte parkeerplaats (carport).”

DIRECTE OMGEVING:
De woningen liggen aan de St. Josephstraat in het centrum van Dongen. Hierdoor zijn alle dagelijkse voorzieningen op loopafstand. Zo vindt u winkelketens als de AH, Jumbo, Blokker, Hema, Aldi, Etos en kruidvat direct om de hoek. Daarnaast sieren ook lokale winkeliers het centrum van Dongen. Tevens liggen rondom de locaties verscheidene sportclubs en maatschappelijke voorzieningen voor recreatie om het plaatje compleet te maken.

BESTAANDE BOUW EN TRANSFORMATIE:
Wij willen u er op wijzen dat het een huis betreft in een bestaand gebouw. Het gebouw voldoet bij transformatie aan de eisen als vermeld in het Bouwbesluit 2012 Bestaande Bouw.

MAATVOERING:
De maatvoering op alle tekeningen betreffen circa maten en zijn aangegeven in millimeters, geringe maatafwijkingen worden voorbehouden. Indien de maatvoering tussen wanden, vloeren, etc. wordt aangegeven is daarbij geen rekening gehouden met enige wand- of vloerafwerking. Er kunnen geen rechten worden ontleed aan de maatvoering op de tekeningen.

PARKEREN:
Voor het parkeerterrein geldt dat bewoners van de ELRO locatie hier hun auto kunnen stallen. Alle woningen hebben een eigen parkeerplaats / carport op het terrein.

BERGING:
De drie herenhuizen krijgen ieder een afzonderlijke houten buitenberging. De afmeting van de bergingen zijn 2 x 3 meter. In de bergingen wordt bestrating aangebracht.

KEUKEN:
De woningen worden standaard niet voorzien van een keuken.

Een stelpost voor de keukeninrichting is niet in de VON prijs opgenomen. In overleg met de geselecteerde keukenshowroom kan een keukeninrichting worden gekozen die direct na oplevering en onder garantie wordt geplaatst.

Uiteraard is het mogelijk om zelf na de oplevering een keuken te laten plaatsen door een keukenshowroom die u zelf hebt geselecteerd. De in de plattegronden ingetekende keukenopstelling is dan ook indicatief. Vanzelfsprekend worden er wel aansluitpunten en afzuigpunten aangebracht.

SANITAIR:
In alle appartementen worden zwevende toiletten toegepast. Daarnaast wordt in het toilet een keramische fonteincombinatie aangebracht.

In de badkamers wordt een douchecombinatie aangebracht, bestaande uit een douchemengkraan en een glijstangset. Daarnaast wordt in de badkamer een wasmeubel met dubbele wasbak geplaatst met een planchet en spiegel, voorzien van een verchroomde mengkraan met vaste uitloop. Bad is optioneel.

De inrichting van de badkamers op de visuals geeft een indicatie van de mogelijkheden.

VISUALS | PLATTEGRONDEN:
De visuals en plattegronden geven een indicatie van de situatie en het gebouw zoals deze na de realisatie zou kunnen ontstaan. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de visuals en plattegronden.

AFBOUWGARANTIE:
De woningen zijn voorzien van een afbouwgarantie.

INTERESSE:
Heeft u interesse in een van de drie herenhuizen ?
Laat het ons weten op telefoonnummer 0162-321616, wij informeren u graag verder.

WhatsApp chat