Dongen – Ruiterbaan 11

€ 775.000,- k.k.

Postcode
5106 RJ
Garage
vrijstaand steen
kamers
8
Slaapkamers
4
Woon opp.
215 m2
Perceel opp.
9.811 m2
Type
vrijstaande woning
Inhoud
680 m3
Bouwjaar
1991
Bouwvorm
bestaande bouw
verwarming
c.v.-ketel
Soort
landhuis
ligging
aan rustige weg, vrij uitzicht, open ligging, landelijk gelegen
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Een in 1991 gebouwde vrijstaande woning in landhuisstijl met veranda en grote vrijstaande garage (bestemming agrarisch met bedrijfswoning). Naast de woning en garage is een schuur aanwezig met inpandige mantelzorgwoning en een loods. Het perceel is totaal groot 9.811 m2.

De woning is gelegen aan de Ruiterbaan en heeft tevens ingang aan de Vaartweg in het buitengebied van Dongen aan de rand van kerkdorp Dongen-Vaart.

Woonhuis

Begane grond:
U betreedt de hal aan de voorzijde van de woning. De centraal gelegen hal biedt toegang tot de woonkamer en de keuken. In de hal zijn tevens de trapopgang naar de eerste verdieping en de meterkast gesitueerd.

De woonkamer en keuken zijn beiden ruim van opzet, dankzij de vele ramen rondom het huis is het geheel licht en ruimtelijk. De keuken is uitgevoerd in een met een kookeiland en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is de grote bijkeuken te bereiken.
In de bijkeuken zijn het toilet en de cv-kast (HR-combiketel 2014) geplaatst, en tevens de aansluitingen ten behoeve van de huishoudelijke apparatuur.
De gehele begane grondvloer is voorzien van vloerverwarming.

Vanuit de bijkeuken is de veranda (ca. 55 m2) en de garage te bereiken. De royale garage is voorzien van vliering en geïsoleerd gebouwd met spouwmuren en zadeldak.

Eerste verdieping:
Middels de trapopgang in de hal is de eerste verdieping te bereiken. Deze beschikt over 4 ruime slaapkamers en de badkamer. De badkamer beschikt over wastafelmeubel, toilet, ligbad en douche. De betegelde vloer is voorzien van vloerverwarming.

Tweede verdieping:
Middels vlizotrap bereikbare vliering.

Schuur van ca. 1. 000 m2 (voormalige geitenstal)
Deze schuur is nu onderverdeeld in een (volledig zelfstandige) mantelzorgwoning, garage en caravanstalling. De schuur is voorzien van eternit golfplaten dak. Een deel van de schuur is onderkelderd.

Damwandloods van ca. 405 m2
Deze loods is nu ook in gebruik als caravanstalling en is deels voorzien van vliering. De loods is voorzien van golfplaten (asbestvrij) dak.

Overig perceel
De resterende gronden worden nu benut als tuin, verharding met voormalige mestopslag in beton, weiland.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

WhatsApp chat