Dongen – Rubensstraat 13

€ 209.000,- k.k.

Postcode
5102 DT
tuin
achtertuin
Garage
geen garage
kamers
5
Slaapkamers
3
Woon opp.
83 m2
Perceel opp.
185 m2
Type
tussenwoning
Inhoud
340 m3
Bouwjaar
1971
Bouwvorm
bestaande bouw
tuin opp.
77 m2
Soort
eengezinswoning
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

OPEN HUIS
Maandag 25 februari 2019 
16:30 uur tot 17:30 uur.

Rubensstraat 13 te Dongen

Ruime tussenwoning met berging, schuur en tuin in rustige staat in de wijk West II. Dit is een ruim opgezette woonwijk gebouwd begin ’70 jaren. Aan de voorzijde uitzicht op groen. In de nabijheid van basisscholen. Voldoende parkeergelegenheid in de straat aanwezig.

Bouwjaar 1971, oppervlakte perceel 185 m2 en inhoud 340 m3. Energielabel D. De woning is geheel voorzien van houten kozijnen met dubbel glas. De onderhouds- en bouwkundige staat van de woning is goed.

Indeling:

Begane grond: Hal, vaste kast, trapopgang, toilet met fonteintje en een meterkast (5 groepen met aardlekschakelaar). Ruime woonkamer. Open keuken met deur naar de tuin. De keuken heeft een hoek opstelling en is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, combi-magnetron, vaatwasser en koelkast.

1e verdieping: Overloop met 3 slaapkamers. Geheel betegelde badkamer met douche en wastafelmeubel.

2e verdieping: Via vlizotrap bereikbare grote open zolder, waar tevens de c.v.-ketel is geplaatst. (gasgestookt, AWB-combiketel, 2004).

De achtertuin is voorzien van een groot terras, gazon en diverse plantenborders. Achterin de tuin een stenen berging van ca. 2 meter diep, over de volle breedte van het perceel, voorzien van elektra, met deur naar de brandgang.

Meer dan gemiddelde belangstelling.
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

Bijzonderheden:
In samenwerking met woningcorporatie Casade worden voormalige Slimmerkopen woningen en huurwoningen in Dongen en ’s Gravenmoer te koop aangeboden. Ook deze woning wordt namens Casade verkocht.

Wilt u voor het eerst een woning kopen maar blijken de woonlasten te hoog voor uw inkomen? Casade biedt nu de Corporatieve STARTERSLENING aan. Iets voor u? Neem voor meer informatie contact met Casade op.

Overige bijzonderheden en voorwaarden:
– Koper is gedurende twintig jaar – met ingang van de dag van de eigendomsoverdracht – verplicht de onroerende zaak te gebruiken om zelf te bewonen en de onroerende zaak niet aan derden te verhuren of op andere wijze in gebruik te geven. Bewoning door eerstegraads bloed- of aanverwanten van de koper is materieel gelijkgesteld aan eigen bewoning.
– Er is een (recent) bouwkundig keuringsrapport van deze woning op kantoor ter inzage.
– Bezichtigingen vinden uitsluitend plaats tijdens het open huis van 25 februari 2019.
– Zowel onze opdrachtgever, als wij stellen het op prijs indien u na een eventuele bezichtiging uw bevindingen aan ons kenbaar maakt. Bij voorbaat dank hiervoor.
– Bij verkoop vindt de eigendomsoverdracht van de woning plaats bij Notariskantoor Dongen.
– In de koopakte zal worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst een bankgarantie of waarborgsom afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.
– sommige percelen moeten nog door het kadaster ingemeten worden. De genoemde circa perceelsgrootte is dan een indicatie. De kosten voor het inmeten van het perceel komen voor rekening van verkoper.

WhatsApp chat