Dongen – Reggestraat 37

€ 297.000,- k.k.

Postcode
5101 XL
Garage
geen garage
kamers
7
Slaapkamers
3
Woon opp.
120 m2
Perceel opp.
176 m2
Type
tussenwoning
Inhoud
428 m3
Bouwjaar
2012
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
eengezinswoning
ligging
in woonwijk, vrij uitzicht
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Instapklare ruime, uitgebouwde tussenwoning voorzien van drie slaapkamers, een moderne keuken en een keurige badkamer. De diepe achtertuin is op het zuiden gelegen en voorzien van een houten berging met veranda. De Reggestraat is parallel aan de Middellaan gelegen en biedt ruim voldoende parkeergelegenheid.

Begane grond:

U betreedt de woning in de keuken, er is de mogelijkheid om een apart portaal te creëren. De moderne keuken staat in doorloop verbinding met de woonkamer en is fraai uitgevoerd. De keuken bestaat uit twee meubels. In zijn totaliteit is de keuken voorzien van een inductie kookplaat, afzuiginstallatie, vaatwasmachine, koelkast en een combi-oven.

Tussen de woonkamer en keuken bevindt zich de hal. In de hal is het toilet, de meterkast en de garderobe gesitueerd.

Woonkamer:
De sfeervolle, uitgebouwde woonkamer is op de tuin gericht en biedt middels tuindeuren toegang hiertoe. De woonkamer biedt daarnaast voldoende plaats aan een royale zithoek en een eethoek.

Tuin:
De op het zuiden gelegen achtertuin is fraai aangelegd. Achter in de tuin staat een houten berging met een sfeervolle veranda. De tuin is “achterom” te bereiken.

Eerste verdieping:
Via de overloop zijn de slaapkamer, de badkamer en middels een vaste trap de tweede verdieping te bereiken. Op de overloop bevindt zich een vaste kast met de wasmachine-aansluiting.
De slaapkamer is ruim en voorzien van twee draai/kiep ramen. De ruime badkamer is geheel betegeld en voorzien van een ligbad met doucheplateau en douchescherm en een wastafelmeubel.

Tweede verdieping:
De overloop biedt hier toegang tot nog twee slaapkamers en een utiliteitsruimte. Beide slaapkamers zijn voorzien van een groot draai/kiep raam.
In de utiliteitsruimte zijn de aansluitingen ten behoeve van de huishoudelijke apparatuur, de W.T.W. en de warmtepomp (Geo therme exclusiv) gesitueerd.

Bijzonderheden:
– De gehele woning is voorzien van vloerverwarming;
– De woning is voorzien van een warmtepomp installatie (eigendom)

Meer dan gemiddelde belangstelling.
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

WhatsApp chat