Dongen – Reggestraat 35

€ 319.000,- k.k.

Postcode
5101 XL
tuin
achtertuin
Garage
geen garage
kamers
5
Slaapkamers
3
Woon opp.
121 m2
Perceel opp.
176 m2
Type
tussenwoning
Inhoud
420 m3
Bouwjaar
2012
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
eengezinswoning
ligging
in woonwijk, vrij uitzicht
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Instapklare ruime, uitgebouwde tussenwoning voorzien van drie slaapkamers, een moderne keuken en een keurige badkamer. De diepe achtertuin is op het zuiden gelegen en voorzien van een houten berging met terras. De Reggestraat is parallel aan de Middellaan gelegen en biedt ruim voldoende parkeergelegenheid.

Let op: aanvaarding september/oktober 2021 (niet eerder).

Begane grond:

U betreedt de woning in de keuken, er is de mogelijkheid om een apart portaal te creëren. De moderne keuken staat in doorloop verbinding met de woonkamer en is fraai uitgevoerd. De keuken is voorzien van kookplaat, afzuiginstallatie, vaatwasmachine, koelkast en een combi-oven.

Tussen de woonkamer en keuken bevindt zich de hal. In de hal is het toilet, de meterkast en de garderobe gesitueerd.

Woonkamer:
De sfeervolle, uitgebouwde woonkamer is op de tuin gericht en biedt middels tuindeuren toegang hiertoe. De woonkamer biedt daarnaast voldoende plaats aan een royale zithoek en een eethoek.

Tuin:
De op het zuiden gelegen achtertuin is fraai aangelegd. Achter in de tuin staat een houten berging met een terras.
De tuin is “achterom” te bereiken.

Eerste verdieping:
Via de overloop zijn de slaapkamer, de badkamer en middels een vaste trap de tweede verdieping te bereiken. Op de overloop bevindt zich een vaste kast met de wasmachine-aansluiting.
De slaapkamer is ruim en voorzien van twee draai/kiep ramen. De ruime badkamer is geheel betegeld en voorzien van een inloopdouche, een toilet en een wastafelmeubel.

Tweede verdieping:
De overloop biedt hier toegang tot nog twee slaapkamers en een technische ruimte. Beide slaapkamers zijn voorzien van een groot draai/kiep raam.
In de utiliteitsruimte zijn de aansluitingen ten behoeve van de huishoudelijke apparatuur, de W.T.W. en de warmtepomp (Geo therme exclusiv) gesitueerd.

Bijzonderheden:
– De woning is gedeeltelijk voorzien van rolluiken
– De woning is voorzien van een warmtepomp installatie (geen eigendom)

Meer dan gemiddelde belangstelling.
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

Overige bijzonderheden en voorwaarden:
– Koper is gedurende twintig jaar – met ingang van de dag van de eigendomsoverdracht – verplicht de onroerende zaak te gebruiken om zelf te bewonen en de onroerende zaak niet aan derden te verhuren of op andere wijze in gebruik te geven. Bewoning door eerstegraads bloed- of aanverwanten van de koper is materieel gelijkgesteld aan eigen bewoning. Het verkopen van de woning (binnen 20 jaar) is wel toegestaan, de overige resterende jaren zullen dan worden overgedragen aan de nieuwe koper;
– Er is een (recent) bouwkundig keuringsrapport van deze woning op beschikbaar;
– Zowel onze opdrachtgever, als wij stellen het op prijs indien u na een eventuele bezichtiging uw bevindingen aan ons kenbaar maakt. Bij voorbaat dank hiervoor;
– Bij verkoop vindt de eigendomsoverdracht van de woning plaats bij Notariskantoor Dongen;
– In de koopakte zal worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst een bankgarantie of waarborgsom afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom;
– sommige percelen moeten nog door het kadaster ingemeten worden. De genoemde circa perceelsgrootte is dan een indicatie. De kosten voor het inmeten van het perceel komen voor rekening van verkoper.

WhatsApp chat