Dongen – Pruimengaarde 10

€ 249.000,- k.k.

Postcode
5103 EZ
Garage
vrijstaand steen
kamers
6
Slaapkamers
4
Woon opp.
120 m2
Perceel opp.
196 m2
Type
hoekwoning
Inhoud
365 m3
Bouwjaar
1980
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
eengezinswoning
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

OPEN HUIS DINSDAG 24 SEPTEMBER 2019 VAN 16.00 TOT 17.00 UUR
OM DE WONING TIJDENS HET OPEN HUIS TE KUNNEN BEKIJKEN VRAGEN WIJ U VRIENDELIJK U VOORAF AAN TE MELDEN. DIT KAN MIDDELS EEN E-MAIL NAAR ONS KANTOOR OF TELEFONISCH VIA 0162-321616.

Pruimengaarde 10 te Dongen

Kindvriendelijk gelegen, ruime hoekwoning met onder meer een moderne keuken, drie slaapkamers op de eerste verdieping, moderne badkamer en een middels vaste trap bereikbare tweede verdieping. In de achtertuin bevindt zich een ruime garage.

Begane grond:
Op de begane grond van deze goed onderhouden woning, treft u een hal aan met meterkast en toilet. Doordat de hal aan de voorzijde van de woning is aangebouwd, heeft de woning een zeer ruime woonkamer. De ruimte is afgewerkt met een nette tegelvloer. Aan de achterzijde is de moderne keuken gesitueerd welke voorzien is van een koelkast, gaskookplaat, combi-oven, vaatwasser en een afzuiginstallatie.

Vanuit de keuken is de bijkeuken te bereiken, waar zich de aansluiting voor de huishoudelijke apparatuur bevindt.
De bijkeuken biedt toegang tot de tuin.

Eerste verdieping:
De eerste verdieping is ingedeeld met 3 slaapkamers en een moderne badkamer. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een inloop-/regendouche, toilet, radiator en een wastafel.

Tweede verdieping:
Middels vaste trap bereikbare tweede verdieping, waar de CV- ketel en de mechanische ventilatie zijn gesitueerd. Op deze verdieping is het mogelijk om een 4e slaapkamer te creëren.

Tuin:
De achtertuin is gelegen op het noordwesten en voorzien van een ruime garage, welke is voorzien van elektra en een elektrisch bedienbare garagedeur. De tuin is onderhoudsvriendelijk bestraat.

Meer dan gemiddelde belangstelling:
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

Bijzonderheden:
In samenwerking met woningcorporatie Casade worden voormalige Slimmerkopen woningen en huurwoningen in Dongen en ’s Gravenmoer te koop aangeboden. Ook deze woning wordt namens Casade verkocht.

Overige bijzonderheden en voorwaarden:
– Koper is gedurende twintig jaar – met ingang van de dag van de eigendomsoverdracht – verplicht de onroerende zaak te gebruiken om zelf te bewonen en de onroerende zaak niet aan derden te verhuren of op andere wijze in gebruik te geven. Bewoning door eerstegraads bloed- of aanverwanten van de koper is materieel gelijkgesteld aan eigen bewoning. Het verkopen van de woning (binnen 20 jaar) is wel toegestaan, de overige resterende jaren zullen dan worden overgedragen aan de nieuwe koper;
– Er is een (recent) bouwkundig keuringsrapport van deze woning op kantoor ter inzage;
– Zowel onze opdrachtgever, als wij stellen het op prijs indien u na een eventuele bezichtiging uw bevindingen aan ons kenbaar maakt. Bij voorbaat dank hiervoor;
– Bij verkoop vindt de eigendomsoverdracht van de woning plaats bij Notariskantoor Dongen;
– In de koopakte zal worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst een bankgarantie of waarborgsom afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom;
– Sommige percelen moeten nog door het kadaster ingemeten worden. De genoemde circa perceelsgrootte is dan een indicatie. De kosten voor het inmeten van het perceel komen voor rekening van verkoper.

WhatsApp chat