Dongen – Prinses Irenestraat 6 - Van den Bosch makelaars

NIEUW

Dongen – Prinses Irenestraat 6

€ 225.000,- k.k.

Postcode
5104 AK
Garage
geen garage
kamers
6
Slaapkamers
4
Woon opp.
86 m2
Perceel opp.
283 m2
Type
2-onder-1-kapwoning
Inhoud
315 m3
Bouwjaar
1955
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
eengezinswoning
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Twee-onder-één-kap woning met vrijstaande berging en tuin, gelegen in de wijk Oud Dongen.
In de nabijheid zijn er verschillende voorzieningen, zoals een supermarkt, winkels, basisschool, speeltuin en een huisarts. Ben jij de koper die deze woning naar eigen wens gaat moderniseren?

INDELING

BEGANE GROND
In de hal bevinden zich de meterkast (4 groepen en 2 aardlekschakelaars), het toilet en de trap naar de eerste verdieping. Vanuit de hal treedt u de woonkamer binnen. Aan de tuinzijde is de dichte keuken gesitueerd. Vanuit de keuken is de tuin bereikbaar via een enkele deur. Tevens is hier de geiser gesitueerd (Vaillant, 2010).

EERSTE VERDIEPING
De overloop biedt toegang tot vier slaapkamers en de badkamer. Drie slaapkamers zijn voorzien van een inbouwkast. De eenvoudige badkamer is voorzien van een lavet.

TWEEDE VERDIEPING
Het betreft een bergzolder, bereikbaar via een vlizotrap.

TUIN
De achtertuin is op het westen gelegen en is voorzien van een stenen berging, voorzien van elektra.
Via een poort kun je achterom.

Meer dan gemiddelde belangstelling:
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

Overige bijzonderheden en voorwaarden:
– Koper is gedurende twintig jaar – met ingang van de dag van de eigendomsoverdracht – verplicht de onroerende zaak te gebruiken om zelf te bewonen en de onroerende zaak niet aan derden te verhuren of op andere wijze in gebruik te geven. Bewoning door eerstegraads bloed- of aanverwanten van de koper is materieel gelijkgesteld aan eigen bewoning. Het verkopen van de woning (binnen 20 jaar) is wel toegestaan, de overige resterende jaren zullen dan worden overgedragen aan de nieuwe koper;
– Er is een (recent) bouwkundig keuringsrapport van deze woning op kantoor ter inzage;
– Zowel onze opdrachtgever, als wij stellen het op prijs indien u na een eventuele bezichtiging uw bevindingen aan ons kenbaar maakt. Bij voorbaat dank hiervoor;
– Bij verkoop vindt de eigendomsoverdracht van de woning plaats bij Notariskantoor Dongen;
– In de koopakte zal worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst een bankgarantie of waarborgsom afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom;
– sommige percelen moeten nog door het kadaster ingemeten worden. De genoemde circa perceelsgrootte is dan een indicatie. De kosten voor het inmeten van het perceel komen voor rekening van verkoper.

WhatsApp chat