Dongen – Prins Bernhardstraat 33

€ 179.000,- k.k.

Postcode
5104 HC
Garage
geen garage
kamers
7
Slaapkamers
4
Woon opp.
96 m2
Perceel opp.
178 m2
Type
2-onder-1-kapwoning
Inhoud
344 m3
Bouwjaar
1947
Bouwvorm
bestaande bouw
verwarming
c.v.-ketel
Soort
eengezinswoning
ligging
in centrum
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Prins Bernhardstraat 33 te Dongen

In het centrum van dongen gelegen karakteristieke twee-onder-een-kap woning. De woning is voorzien van een doorzon-woonkamer, aparte keuken, vier kamers op de eerste verdieping en een achtertuin op het zuidoosten.

Begane grond:
Via de voortuin is de entree van de woning te bereiken. Hier bevinden zich het toilet, de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal heeft u toegang tot de keuken.

De doorzon-woonkamer is licht en biedt voldoende plaats aan een eettafel en zithoek. Daarnaast is de woonkamer voorzien van een vaste kast.
De keuken is voorzien van een aanrechtblok en een geiser (Vaillant). In de keuken is tevens een vaste kast aanwezig. Achter de keuken is de bijkeuken gelegen, hier is de CV- ketel gesitueerd. De bijkeuken maakt de berging inpandig bereikbaar. En vanuit de bijkeuken is de achtertuin te bereiken.

Tuin:
De achtertuin is bestraat en voorzien van plantenborders. De achtertuin is tevens via een achterom bereikbaar.

Eerste verdieping:
De overloop biedt toegang tot vier kamers en de badkamer. Van deze vier kamers zijn er twee voldoende ruim en voorzien van een vaste kast. De badkamer is voorzien van een instap douche, wastafel en radiator.
Vanaf de overloop is middels een steektrap een bergzolder te bereiken.

Tweede verdieping:
Middels steektrap bereikbare bergzolder. Deze zolder is voorzien van een dakraam.

Bijzonderheden:
Het betreft een te moderniseren woning.

Meer dan gemiddelde belangstelling.
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!