Dongen – Planetenstraat 24

€ 179.000,- k.k.

Postcode
5101 TS
Garage
geen garage
kamers
5
Slaapkamers
3
Woon opp.
90 m2
Perceel opp.
231 m2
Type
hoekwoning
Inhoud
305 m3
Bouwjaar
1962
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
eengezinswoning
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

OPEN HUIS MAANDAG 24 JUNI 2019 VAN 16.30 TOT 17.30 UUR
OM DE WONING TE KUNNEN BEKIJKEN TIJDENS HET OPEN HUIS VRAGEN WIJ U VRIENDELIJK U VOORAF AAN TE MELDEN. DIT KAN MIDDELS EEN E-MAIL NAAR ONS KANTOOR OF TELEFONISCH VIA 0162-321616.

Planetenstraat 24 te Dongen

Op een rustige locatie gelegen hoekwoning met berging. Deze woning is voorzien van onder meer een doorzonwoonkamer, drie slaapkamers op de eerste verdieping en een zolder met vlizotrap.

De woning is gelegen nabij het Europaplein, waar zich onder meer een snackbar, een supermarkt en een kapsalon bevinden. Tevens bevinden zich in de directe nabijheid meerdere basisscholen en is het centrum van Dongen op enkele minuten fietsafstand te bereiken. Ook diverse uitvalswegen zijn gemakkelijk bereikbaar.

Indeling:

Begane grond:
U betreedt de woning via de entree, waar zich tevens het toilet, de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping bevinden. Onder de trapopgang bevindt zich een praktische kelder. Vanuit de entree heeft u toegang tot de keuken en de woonkamer.

De dichte, ruime eetkeuken is gelegen aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een eenvoudig keukenblok. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de doorzonwoonkamer en de achtertuin.

1e Verdieping:
De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer.

De geheel betegelde badkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van een douche en een wastafel met meubel.

Slaapkamer 1: ca. 4.00 x 3.18 m.

Slaapkamer 2: ca. 3.45 x 3.00 m.

Slaapkamer 3: ca. 3.50 x 2.22 m.

2e Verdieping:
Middels een vlizotrap heeft u toegang tot een ruime bergzolder, welke is voorzien van een dakraam.

Tuin:
De ruime achtertuin is op het westen gelegen en voorzien van gedeeltelijke bestrating. Achterin de tuin staat tevens een stenen berging welke is voorzien van elektra. Middels een loopdeur aan de achterzijde van de berging heeft u toegang tot het achtergelegen gemeenschappelijk pad.

Meer dan gemiddelde belangstelling.
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

Bijzonderheden:
In samenwerking met woningcorporatie Casade worden voormalige Slimmerkopen woningen en huurwoningen in Dongen en ’s Gravenmoer te koop aangeboden. Ook deze woning wordt namens Casade verkocht.

Overige bijzonderheden en voorwaarden:
– Koper is gedurende twintig jaar – met ingang van de dag van de eigendomsoverdracht – verplicht de onroerende zaak te gebruiken om zelf te bewonen en de onroerende zaak niet aan derden te verhuren of op andere wijze in gebruik te geven. Bewoning door eerstegraads bloed- of aanverwanten van de koper is materieel gelijkgesteld aan eigen bewoning.
– Er is een (recent) bouwkundig keuringsrapport van deze woning op kantoor ter inzage.
– Zowel onze opdrachtgever, als wij stellen het op prijs indien u na een eventuele bezichtiging uw bevindingen aan ons kenbaar maakt. Bij voorbaat dank hiervoor.
– Bij verkoop vindt de eigendomsoverdracht van de woning plaats bij Notariskantoor Dongen.
– In de koopakte zal worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst een bankgarantie of waarborgsom afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.
– sommige percelen moeten nog door het kadaster ingemeten worden. De genoemde circa perceelsgrootte is dan een indicatie. De kosten voor het inmeten van het perceel komen voor rekening van verkoper.

WhatsApp chat