Dongen – Offenbachstraat 14 - Van den Bosch makelaars

Dongen – Offenbachstraat 14

€ 275.000,- k.k.

Postcode
5102 XE
Garage
geen garage
kamers
6
Slaapkamers
4
Woon opp.
118 m2
Perceel opp.
158 m2
Type
tussenwoning
Inhoud
368 m3
Bouwjaar
1971
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
eengezinswoning
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Offenbachstraat 14 Dongen

Tussenwoning gelegen in de kindvriendelijke woonwijk ‘Plan West II’. De woning is voorzien van een doorzonwoonkamer, eenvoudige keuken en badkamer, drie slaapkamers en een zolderkamer. De achtertuin is gelegen op het oosten en voorzien van een stenen berging.

Indeling:

Begane grond:
Via de voortuin wordt de hal van de woning bereikt. In de hal bevinden zich het toilet, de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de keuken is de achtertuin te bereiken. De doorzonwoonkamer is ruim, licht en biedt voldoende plaats aan zowel een zit- als eethoek.

Eerste verdieping:
De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers, de badkamer en middels een vaste trap tot de tweede verdieping. De ouderlijke slaapkamer is aan de tuinzijde gelegen. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel toilet.

Tweede verdieping:
De zolderkamer kan eventueel dienst doen als vierde slaap- hobby- of werkkamer. De ruimte is voorzien van een dakraam.

Tuin:
De achtertuin is deels bestraat. Achter in de tuin staat een stenen berging.

Meer dan gemiddelde belangstelling:
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

Overige bijzonderheden en voorwaarden:
– Koper is gedurende twintig jaar – met ingang van de dag van de eigendomsoverdracht – verplicht de onroerende zaak te gebruiken om zelf te bewonen en de onroerende zaak niet aan derden te verhuren of op andere wijze in gebruik te geven. Bewoning door eerstegraads bloed- of aanverwanten van de koper is materieel gelijkgesteld aan eigen bewoning. Het verkopen van de woning (binnen 20 jaar) is wel toegestaan, de overige resterende jaren zullen dan worden overgedragen aan de nieuwe koper;
– Er is een (recent) bouwkundig keuringsrapport van deze woning op kantoor ter inzage;
– Zowel onze opdrachtgever, als wij stellen het op prijs indien u na een eventuele bezichtiging uw bevindingen aan ons kenbaar maakt. Bij voorbaat dank hiervoor;
– Bij verkoop vindt de eigendomsoverdracht van de woning plaats bij Notariskantoor Dongen;
– In de koopakte zal worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst een bankgarantie of waarborgsom afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom;
– sommige percelen moeten nog door het kadaster ingemeten worden. De genoemde circa perceelsgrootte is dan een indicatie. De kosten voor het inmeten van het perceel komen voor rekening van verkoper.

WhatsApp chat