Dongen – Min. Goselinglaan 28

€ 289.000,- k.k.

Postcode
5103 BJ
tuin
achtertuin
Garage
vrijstaand steen
kamers
5
Slaapkamers
3
Woon opp.
100 m2
Perceel opp.
465 m2
Type
2-onder-1-kapwoning
Inhoud
350 m3
Bouwjaar
1962
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
eengezinswoning
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

OPEN HUIS WOENSDAG 4 DECEMBER 2019 VAN 16.00 TOT 17.00 UUR
OM DE WONING TIJDENS HET OPEN HUIS TE KUNNEN BEKIJKEN VRAGEN WIJ U VRIENDELIJK U VOORAF AAN TE MELDEN. DIT KAN MIDDELS EEN E-MAIL NAAR ONS KANTOOR OF TELEFONISCH VIA 0162-321616.

Min. Goselinglaan 28

Half vrijstaande woning gelegen nabij het centrum van Dongen, voorzien van o.a. een ”doorzon” woonkamer, keuken, drie slaapkamers en de badkamer op de eerste verdieping, middels vlizotrap bereikbare bergzolder en diepe achtertuin met garage.

Begane grond:

In de hal is de trapopgang naar de eerste verdieping en het toilet gesitueerd. Vanuit de hal is zowel de woonkamer als de keuken te bereiken. De ”doorzon’’ woonkamer biedt voldoende plaats aan een zit- en eethoek en is voorzien van een haard. Vanuit de woonkamer heeft u prettig zicht op de achtertuin en de voorgelegen straat.

Vanuit de hal is tevens de keuken te bereiken, welke eenvoudig is te noemen en is uitgevoerd in een rechte opstelling. De ruimte is praktisch en biedt volop mogelijkheden ten behoeve van een nieuwe keuken. Vanuit de keuken is eveneens een bergkast onder de trap te bereiken. Momenteel is de keuken afgesloten van gas.

De keuken biedt toegang tot de achtertuin. De zeer diepe achtertuin biedt legio mogelijkheden en is heerlijk gelegen op het zuidwesten. Op het perceel staat eveneens een stenen garage.

Eerste verdieping:
De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. De badkamer is netjes onderhouden en voorzien van een douche, ligbad, toilet en wastafel.
Vanaf de overloop is de zolder te bereiken via een vlizotrap.

Tweede verdieping:
De woning is voorzien van een vlizo zolder, welke dient als bergruimte.

Meer dan gemiddelde belangstelling.
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

WhatsApp chat