Dongen – Min. Aalberselaan 28

€ 449.000,- k.k.

Postcode
5103 BA
tuin
achtertuin
Garage
vrijstaand steen
kamers
7
Slaapkamers
5
Woon opp.
180 m2
Perceel opp.
527 m2
Type
vrijstaande woning
Inhoud
530 m3
Bouwjaar
1969
Bouwvorm
bestaande bouw
tuin opp.
400 m2
Soort
eengezinswoning
ligging
aan water, in centrum, vrij uitzicht
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

UNIEKE KANS

Hoe bijzonder … zelden komt er een woning te koop die zo mooi gelegen is, in het centrum van Dongen, aan de mooiste vijverpartij, tuin op het zuiden met prachtig zicht op de koepelkerk en op korte loopafstand van alle voorzieningen. Deze vrijstaande woning met onder andere een ruime living, 5 slaapkamers en garage/berging, wordt al bijna 50 jaar zorgvuldig bewoond door de eerste bewoners die het huis ook gebouwd hebben. Wij zoeken de koper die van dit huis, op deze unieke locatie, zijn thuis gaat maken.

INDELING

BEGANE GROND

* Hal: ruime hal, welke toegang geeft naar woonkamer en keuken. Hier bevindt zich het toilet, de meterkast en de hardhouten trap naar de verdieping.
* Woonkamer: met haardpartij in de zithoek geeft zicht op de mooie vijverpartij aan de voorzijde, het eetgedeelte is gericht op de achtertuin, de gehele ruimte is voorzien van een massief houten vloer.
* Keuken: woonkeuken, gesitueerd aan de achterzijde met uitzicht op achtertuin. Nette eenvoudige keukeninstallatie van het eerste uur.
* Garage/berging: vanuit de pad links van de woning te bereiken, hier bevinden zich de aansluitingen van de wasapparatuur. Het dak is in 2017 geheel vernieuwd.

EERSTE VERDIEPING

* Ruime overloop met toegang tot de slaapkamers, badkamer en de trapopgang naar de tweede verdieping;
* Slaapkamers: 4 ruime slaapkamers, 2 aan de voorzijde waarvan 1 met toegang naar het balkon, 2 aan de achterzijde, vaste kasten;
* Badkamer met wastafel, douche, ligbad en toilet, betegeld.

TWEEDE VERDIEPING

* Zolder waar de cv-ketel (1986) en gasboiler (1982) zijn geplaatst;
* Slaapkamer: extra, 5e slaapkamer.

TUIN

* Fraai aangelegde, zonnige achtertuin met zicht op de kerktoren, garage/berging met de aansluitingen voor de wasapparatuur.

BIJZONDERHEDEN
* Traditioneel en met degelijke materialen gebouwd.
* Zorgvuldig bewoont en onderhouden
* Begane grond voorzien van dubbele beglazing
* Garage/berging
* Unieke locatie in het centrum
* De mogelijkheid om van deze woning je thuis te maken

Meer dan gemiddelde belangstelling.
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

WhatsApp chat