Dongen – Merwedelaan 9

€ 199.000,- k.k.

Postcode
5101 VP
Garage
geen garage
kamers
6
Slaapkamers
3
Woon opp.
80 m2
Perceel opp.
199 m2
Type
hoekwoning
Inhoud
270 m3
Bouwjaar
1963
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
eengezinswoning
ligging
aan rustige weg, in woonwijk
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Merwedelaan 9 te Dongen

Deze, rustig gelegen, hoekwoning is voorzien van 3 slaapkamers, badkamer en grote achtertuin.

Indeling

Begane grond

De ruime hal is voorzien van een tegelvloer en geeft toegang tot de gedeeltelijk betegelde toilet welke is voorzien van een fonteintje, de meterkast, kelder en keuken.

De dichte keuken is gedeeltelijk betegeld, voorzien van een vaste kast en geeft toegang tot de woonkamer en de tuin. Er is geen keukeninstallatie aanwezig.

De doorzonwoonkamer is voorzien van grote ramen welke zorgen voor veel lichtinval.

Eerste verdieping

Middels de overloop toegang tot de 3 slaapkamers, badkamer en het washok.
Alle 3 de slaapkamers hebben veel lichtinval door de grote raampartijen.

De geheel betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet en wastafel.

Het aparte washok is voorzien van de aansluitingen ten behoeve van de wasmachine.

Tuin

De achtertuin is royaal van opzet en voorzien van een buitenkraan. Via de zijkant en achterkant kunt u de tuin achterom bereiken. De aangebouwde stenen berging is voorzien van elektra.

Meer dan gemiddelde belangstelling:
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

Bijzonderheden:
In samenwerking met woningcorporatie Casade worden voormalige Slimmerkopen woningen en huurwoningen in Dongen en ’s Gravenmoer te koop aangeboden. Ook deze woning wordt namens Casade verkocht.

Overige bijzonderheden en voorwaarden:
– Koper is gedurende twintig jaar – met ingang van de dag van de eigendomsoverdracht – verplicht de onroerende zaak te gebruiken om zelf te bewonen en de onroerende zaak niet aan derden te verhuren of op andere wijze in gebruik te geven. Bewoning door eerstegraads bloed- of aanverwanten van de koper is materieel gelijkgesteld aan eigen bewoning. Het verkopen van de woning (binnen 20 jaar) is wel toegestaan, de overige resterende jaren zullen dan worden overgedragen aan de nieuwe koper;
– Er is een (recent) bouwkundig keuringsrapport van deze woning op kantoor ter inzage;
– Zowel onze opdrachtgever, als wij stellen het op prijs indien u na een eventuele bezichtiging uw bevindingen aan ons kenbaar maakt. Bij voorbaat dank hiervoor;
– Bij verkoop vindt de eigendomsoverdracht van de woning plaats bij Notariskantoor Dongen;
– In de koopakte zal worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst een bankgarantie of waarborgsom afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom;
– sommige percelen moeten nog door het kadaster ingemeten worden. De genoemde circa perceelsgrootte is dan een indicatie. De kosten voor het inmeten van het perceel komen voor rekening van verkoper.

WhatsApp chat