Dongen – Looiersplein 5

€ 189.000,- k.k.

Postcode
5104 GN
Garage
geen garage
kamers
5
Slaapkamers
3
Woon opp.
97 m2
Inhoud
290 m3
Bouwjaar
1979
Bouwvorm
bestaande bouw
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Looiersplein 5 te Dongen

Royale bovenwoning in de directe nabijheid van alle voorzieningen die het Looiersplein in Dongen te bieden heeft. Deze woning is voorzien van o.a. een ruime woonkamer met semi-open keuken, drie slaapkamers, badkamer en een bergzolder.

Begane grond:
De woning is gelegen op het Looiersplein op de eerste verdieping en bereikbaar middels het trappenhuis op de begane grond. Op de begane grond zijn eveneens de bergingen en de postkasten gesitueerd.

Eerste verdieping:
De hal biedt plaats aan de meterkast en de garderobe. Vanuit de hal is de woonkamer te bereiken. De woonkamer is voldoende ruim om zowel een zit- als eethoek te plaatsen. Aan de zijde van het Looiersplein is een balkon met elektrisch bedienbaar zonnescherm gesitueerd.

De semi-open keuken is voorzien van een recht meubel met een combi-magnetron, 4 pits gaskookplaat, koelkast, vriezer en een afzuiginstallatie welke is aangesloten op de ventilatie.

Tweede verdieping:
De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers, de badkamer en middels een vlizotrap tot een bergzolder.
De badkamer is eenvoudig voorzien van een douche, sani broyeur en een wastafel. Op de badkamer bevindt zich tevens de aansluiting ten behoeve van de huishoudelijke apparatuur.

Bergzolder:
Hier is de CV- ketel gesitueerd (1998).

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

WhatsApp chat