Dongen – Lijsterlaan 2

€ 475.000,- k.k.

Postcode
5104 PE
Garage
aangebouwd steen
kamers
6
Slaapkamers
4
Woon opp.
145 m2
Perceel opp.
1.084 m2
Type
vrijstaande woning
Inhoud
715 m3
Bouwjaar
1968
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
bungalow
ligging
aan water, aan rustige weg, in woonwijk, in bosrijke omgeving
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

UNIEKE KANS

Locatie, locatie, locatie!
Hoe bijzonder… zelden komt er een woning te koop die zo mooi gelegen is in het bungalowpark. Deze vrijstaande woning is prachtig gelegen op de hoek van de Lijsterlaan en Vinkenlaan, aan de mooie vijverpartij met tuin op het zuiden en een ruim perceel van 1.084 m². De woning is gebouwd in 1968. Ben je op zoek naar een project om te moderniseren of een bouwkavel? Deze woning biedt verschillende mogelijkheden tot verbouw, moderniseren of nieuwbouw.

Wij zoeken de koper die van dit huis of op deze unieke locatie, zijn thuis gaat maken!

STERKE KENMERKEN
* Wonen op een unieke locatie aan een mooie vijverpartij in het bungalowpark.
* Volop genieten van een rustige ligging.
* Een bouwvlak van circa 690 m2.
* Een plek om uw droomhuis te realiseren.
* Mogelijkheid voor renovatie, verbouw of nieuwbouw.
* Kindvriendelijk in de directe nabijheid van een basisschool.
* Mooie ligging van het hoekperceel.
* Unieke kans, zie de mogelijkheden en realiseer je eigen droomhuis!

BESTAANDE BOUW
INDELING

BEGANE GROND

* Hal geeft toegang tot de woonkamer, keuken, toilet, badkamer en 3 slaapkamers op de begane grond. Hier bevindt zich de meterkast.
* Lichte woonkamer voorzien van veel glas met zicht op de vijver en een open haard.
* Woonkeuken met eenvoudige keukenopstelling.
* Keurige badkamer met wastafelmeubel, douche, designradiator en toilet.
* Achter de keuken zit het achterportaal/bijkeuken met de wasmachine aansluiting en CV-ketel en toegang tot de garage.

TUIN

* De tuin dient nog aangelegd te worden.

NIEUWBOUW
Het is ook mogelijk om de woning te slopen en een nieuwe woning op het perceel te realiseren. Voor de mogelijkheden ligt het bestemmingsplan ter inzage bij de gemeente Dongen of kijk op www.ruimtelijkeplannen.nl. We kijken natuurlijk ook graag samen met u naar het bestemmingsplan.

Door Livingstone zijn impressies gemaakt van een moderne woning om u een idee te geven van wat mogelijk is. De indicatieven bouwkosten voor deze woning bedragen ca. € 475.000,- incl. BTW (en inclusief kosten voor architect en constructeur).

Met een bouwvlak van circa 690 m2 biedt dit perceel enorm veel mogelijkheden om uw droomhuis op het perceel te positioneren.

Met de ontwikkeling in eigen beheer, kun je je woonwensen volledig invullen en een goede duurzame investering doen voor de toekomst. Als koper kun je dan zelf kiezen voor een architect en aannemer en heb je alle vrijheid.

BIJZONDERHEDEN
Je bent je er van bewust dat je een oudere woning koopt waarbij je niet kan verwachten dat deze woning voldoet aan de huidige kwaliteitseisen. Daarom zal er een ouderdomsclausule opgenomen worden in de koopovereenkomst.

Meer dan gemiddelde belangstelling.
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

WhatsApp chat