Dongen – Lage Ham 59 - Van den Bosch makelaars

Dongen – Lage Ham 59

€ 1.060.000,- k.k.

Postcode
5102 AA
Garage
garage mogelijk, parkeerplaats
kamers
13
Slaapkamers
5
Woon opp.
355 m2
Perceel opp.
1.915 m2
Type
vrijstaande woning
Inhoud
1.337 m3
Bouwjaar
1925
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
eengezinswoning
ligging
aan water, aan rustige weg, beschutte ligging
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Lage Ham 59

Aan de oever van de Donge ligt dit prachtige huis. Op deze plek stonden ooit, in een tijd die inmiddels vervlogen is, twee typisch Dongense huizen. Na verbouwingen en renovaties zijn deze getransformeerd tot een ideale gezinswoning met kantoor- (praktijk-) mogelijkheden aan huis. Een paradijs voor wie het vinden kan… Open de poort en u betreedt de perfecte omgeving voor een gelukkig gezinsleven.

INDELING

BEGANE GROND

Sfeervolle woonkamer, keuken en terras.
De royale woonruimte nodigt uit de sfeer van buiten binnenshuis door te zetten. En andersom. Wanneer de temperatuur buiten aangenaam is, gebruikt u uw maaltijden op het terras. Of laat u uw gasten liever aanschuiven in de ruime open keuken die is voorzien van kwalitatief hoogwaardige inbouwapparatuur? Het diner serveert u in de aangesloten eetkamer annex bibliotheek. De woonkamer biedt een zee van ruimte en heeft tegelijkertijd een intieme uitstraling, mede dankzij de fraaie houten vloer. Tijdens lange winteravonden kunt u zich opwarmen aan het vuur van de houtkachel. Aansluitend op de woonkamer en het overdekte terras beschikt u over een eigen petit-café met bar, tap en wijnrek.
De laatste aanbouw die het pand heeft verrijkt, wordt door de huidige bewoners gebruikt als gamehall/mancave en studeerkamer. Het zijn heerlijke lichte ruimtes: een lange zijde van deze aanbouw bestaat volledig uit ramen, gericht op de tuin.

EERSTE VERDIEPING

Op de eerste verdieping bevinden zich vijf slaapkamers rondom een overloop. Deze kamers zijn alle ruim bemeten, de sfeer blijft intiem door de schuine daken en kleine hoogtewisselingen. Kinderen weten zich ’s nachts verzekerd van de nabijheid van hun ouders. De hoofdslaapkamer heeft een eigen badkamer met een ligbad en een inloopdouche. De tweede badkamer, aansluitend op de overloop, beschikt over een wastafel, toilet en douche. Zonder moeite beschikt u op de eerste verdieping over voldoende slaapkamers en een grote logeerkamer, bijvoorbeeld voor vrienden die iets te lang in uw eigen café zijn blijven hangen.

TUIN VAN HERINNERINGEN

Achter de poort gaat een tuin schuil waar elk gezinslid voor het leven herinneringen zal opdoen. ‘Weet je nog hoe we in de winter met vrienden glühwein dronken op het overdekte terras, ons warmend aan de vuurkorf?’ ‘Op mooie lenteochtenden ontbeten we aan de lange tafel op het grote terras. De kinderen rennend over het grasveld met onze jonge hond achter ze aan.’ Of: ‘Hoe lang is het geleden dat ik er een boomhut bouwde tijdens een van die eindeloze zomervakanties?’

DONGEN

Het centrum van Dongen, een landelijk gelegen dorp met ongeveer 27.000 inwoners, biedt een variëteit aan winkels. Alles wat u nodig hebt voor het dagelijks leven vindt u op wandelafstand. Het onderwijs in Dongen biedt mogelijkheden van basisschool tot tweetalig VWO.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!
Enthousiast geworden? Maak een afspraak met ons kantoor. Één van onze makelaars laat u de woning graag zien!

WhatsApp chat