Dongen – Laagveen 31

€ 275.000,- k.k.

Postcode
5102 GC
Garage
geen garage
kamers
5
Slaapkamers
3
Woon opp.
137 m2
Perceel opp.
128 m2
Type
tussenwoning
Inhoud
472 m3
Bouwjaar
2013
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
eengezinswoning
ligging
aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

OPEN HUIS DINSDAG 2 JULI 2019 VAN 16.30 TOT 17.30 UUR
OM DE WONING TIJDENS HET OPEN HUIS TE KUNNEN BEKIJKEN VRAGEN WIJ U VRIENDELIJK U VOORAF AAN TE MELDEN. DIT KAN MIDDELS EEN E-MAIL NAAR ONS KANTOOR OF TELEFONISCH VIA 0162-321616.

Meer woning, Meer ruimte, Meer leven, Meer buiten!

De Beljaart is een groeiende nieuwbouwwijk met veel groen en een diversiteit aan woningen. Bewoners wonen dicht bij het centrum van Dongen maar toch midden in de natuur en op korte afstand van onder andere Oosterhout, Breda en Tilburg. In de wijk bevindt zich het Medisch Centrum Beljaart. De woningen aan de Laagveen hebben een weids uitzicht op het prachtige natuurlijk speelgebied Beljaart Buiten.

Zeer ruime tussenwoning, inhoud 472 m3 en kaveloppervlakte 128 m2, met houten berging en voor- en achtertuin (op zuiden gesitueerd) in nieuwbouwwijk De Beljaart. Aan de voorzijde blijvend vrij uitzicht over Beljaart Buiten, met speelvoorzieningen. De woning wordt centraal verwarmd door middel van een gecombineerde verwarmings- en koelingsinstallatie door middel van een warmtepompsysteem. Bouwjaar 2013.

Indeling: Entree/hal met meterkast (8 groepen en aardlekschakelaar), bergkast waarin installatie voor verwarming/koeling/warmwater, gedeeltelijk betegeld toilet met wandcloset en fonteintje, trapopgang.

Woonkamer met diepe bergkast onder de trap. Dubbele deur naar de tuin en een open keuken voorzien van een koelkast, vaatwasser, combi-oven, afzuigkap en kookplaat.

1e verdieping: Overloop met twee slaapkamers, waarvan een zeer ruime masterbedroom aan de achterzijde gelegen. Geheel betegelde badkamer met douche, ligbad, hangend toilet en dubbele wastafel.

2e verdieping: Bereikbaar middels vaste trap, waarop een voorzolder met berging met opstelplaats wasmachine en droger, afzuigunit en 3e slaapkamer.

Tuin: Voorzien van veranda, straatwerk, plantenborder, gras en vrijstaande stenen berging.

Meer dan gemiddelde belangstelling.
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

Bijzonderheden:
In samenwerking met woningcorporatie Casade worden voormalige Slimmerkopen woningen en huurwoningen in Dongen en ’s Gravenmoer te koop aangeboden. Ook deze woning wordt namens Casade verkocht.

Overige bijzonderheden en voorwaarden:
– Koper is gedurende twintig jaar – met ingang van de dag van de eigendomsoverdracht – verplicht de onroerende zaak te gebruiken om zelf te bewonen en de onroerende zaak niet aan derden te verhuren of op andere wijze in gebruik te geven. Bewoning door eerstegraads bloed- of aanverwanten van de koper is materieel gelijkgesteld aan eigen bewoning.
– Er is een (recent) bouwkundig keuringsrapport van deze woning op kantoor ter inzage.
– Zowel onze opdrachtgever, als wij stellen het op prijs indien u na een eventuele bezichtiging uw bevindingen aan ons kenbaar maakt. Bij voorbaat dank hiervoor.
– Bij verkoop vindt de eigendomsoverdracht van de woning plaats bij Notariskantoor Dongen.
– In de koopakte zal worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst een bankgarantie of waarborgsom afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.
– sommige percelen moeten nog door het kadaster ingemeten worden. De genoemde circa perceelsgrootte is dan een indicatie. De kosten voor het inmeten van het perceel komen voor rekening van verkoper.

WhatsApp chat