Dongen – Laagveen 29 - Van den Bosch makelaars

Dongen – Laagveen 29

€ 350.000,- k.k.

Postcode
5102 GC
Garage
geen garage
kamers
5
Slaapkamers
3
Woon opp.
135 m2
Perceel opp.
124 m2
Type
tussenwoning
Inhoud
480 m3
Bouwjaar
2013
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
eengezinswoning
ligging
aan water, vrij uitzicht
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Laagveen 29

De Beljaart is een groeiende nieuwbouwwijk met veel groen en een diversiteit aan woningen. Bewoners wonen dicht bij het centrum van Dongen maar toch midden in de natuur en op korte afstand van onder andere Oosterhout, Breda en Tilburg. In de wijk bevindt zich het Medisch Centrum Beljaart. De woningen aan de Laagveen hebben een weids uitzicht op het prachtige natuurlijk speelgebied Beljaart Buiten.

Zeer ruime tussenwoning, met houten berging en voor- en achtertuin (op zuidwesten gesitueerd) in nieuwbouwwijk De Beljaart. Aan de voorzijde blijvend vrij uitzicht over Beljaart Buiten, met speelvoorzieningen. De woning wordt centraal verwarmd door middel van een gecombineerde verwarmings- en koelingsinstallatie door middel van een warmtepompsysteem. De woning is geheel voorzien van vloerverwarming. Alleen in de badkamer is voor bijverwarming een elektrische design radiator geplaatst.

De belangrijkste kenmerken op een rij:
– aanvaarding begin februari;
– begane grond en verdiepingen voorzien van vloerverwarming en koeling;
– nette keuken met inbouwapparatuur;
– badkamer met douche en bad;
– zeer ruime tweede verdieping;
– schitterend uitzicht over de ecologische zone;
– veel parkeergelegenheid voor de deur.

Indeling:

Begane grond:
Hal:
– ruime hal met trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de woonkamer;
– meterkast;
– eenvoudig toilet met fontein.

Woonkamer:
– woonkamer met dubbele deuren naar de tuin en een trapkast.

Keuken:
– de keuken in open verbinding met de woonkamer en voorzien van een combi oven magnetron, koelkast, vaatwasser, 4 pits inductie kookplaat en een RVS afzuigkap.

Tuin:
– diepe achtertuin, gelegen op het zuidwesten met achterom;
– voorzien van een houten berging.

Eerste verdieping:
De overloop biedt toegang tot twee slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn afgewerkt met een laminaatvloer.
De badkamer is voorzien van een bad, douche, toilet en een wastafel.

Tweede verdieping:
Bereikbaar middels vaste trap, waarop een voorzolder met berging met opstelplaats wasmachine en droger, afzuigunit, 3e slaapkamer (mogelijkheid tot het creëren van een vierde slaapkamer en zolderberging).

Meer dan gemiddelde belangstelling:
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Overige bijzonderheden en voorwaarden:
– Koper is gedurende twintig jaar – met ingang van de dag van de eigendomsoverdracht – verplicht de onroerende zaak te gebruiken om zelf te bewonen en de onroerende zaak niet aan derden te verhuren of op andere wijze in gebruik te geven. Bewoning door eerstegraads bloed- of aanverwanten van de koper is materieel gelijkgesteld aan eigen bewoning. Het verkopen van de woning (binnen 20 jaar) is wel toegestaan, de overige resterende jaren zullen dan worden overgedragen aan de nieuwe koper;
– Er is een (recent) bouwkundig keuringsrapport van deze woning op kantoor ter inzage;
– Zowel onze opdrachtgever, als wij stellen het op prijs indien u na een eventuele bezichtiging uw bevindingen aan ons kenbaar maakt. Bij voorbaat dank hiervoor;
– Bij verkoop vindt de eigendomsoverdracht van de woning plaats bij Notariskantoor Dongen;
– In de koopakte zal worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst een bankgarantie of waarborgsom afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom;
– sommige percelen moeten nog door het kadaster ingemeten worden. De genoemde circa perceelsgrootte is dan een indicatie. De kosten voor het inmeten van het perceel komen voor rekening van verkoper.

WhatsApp chat