Dongen – Klaproos 36 - Van den Bosch makelaars

Dongen – Klaproos 36

€ 350.000,- k.k.

Postcode
5102 HP
Garage
geen garage
kamers
6
Slaapkamers
4
Woon opp.
110 m2
Perceel opp.
130 m2
Type
tussenwoning
Inhoud
394 m3
Bouwjaar
2010
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
eengezinswoning
ligging
in woonwijk
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Tussenwoning met vrijstaande berging en tuin, gelegen in de nieuwbouwwijk “De Beljaart”
De woning is gelegen op korte afstand van natuurterrein “Beljaart Buiten” met speelvoorzieningen voor kinderen. Het centrum van Dongen is op fietsafstand bereikbaar eveneens als verschillende basisscholen.

INDELING

BEGANE GROND
In de hal bevinden zich de opstelplaats voor een warmtepomp en de meterkast (9 groepen en 2 aardlekschakelaars), het toilet en de trap naar de eerste verdieping. Vanuit de hal treedt u de woonkamer binnen. De woonkamer is voorzien van vloerverwarming, een trapkast en heeft toegang tot de tuin door middel van een enkele deur. De woning heeft een open moderne keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, met o.a. inductie kookplaat, combimagnetron, koelkast, afzuigkap en vaatwasser.

EERSTE VERDIEPING
De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. De 1e verdieping is volledig voorzien van vloerverwarming met uitzondering van de badkamer.

TWEEDE VERDIEPING
Deze verdieping is volledig voorzien van vloerverwarming, dakraam en aansluiting voor de wasmachine.

TUIN
De achtertuin is op het noordwesten gelegen en is voorzien van een houten vlonderterras en een vrijstaande houten berging, voorzien van elektra.
Via een poort kun je achterom.

Meer dan gemiddelde belangstelling:
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

Overige bijzonderheden en voorwaarden:
– Koper is gedurende twintig jaar – met ingang van de dag van de eigendomsoverdracht – verplicht de onroerende zaak te gebruiken om zelf te bewonen en de onroerende zaak niet aan derden te verhuren of op andere wijze in gebruik te geven. Bewoning door eerstegraads bloed- of aanverwanten van de koper is materieel gelijkgesteld aan eigen bewoning. Het verkopen van de woning (binnen 20 jaar) is wel toegestaan, de overige resterende jaren zullen dan worden overgedragen aan de nieuwe koper;
– Er is een (recent) bouwkundig keuringsrapport van deze woning op kantoor ter inzage;
– Zowel onze opdrachtgever, als wij stellen het op prijs indien u na een eventuele bezichtiging uw bevindingen aan ons kenbaar maakt. Bij voorbaat dank hiervoor;
– Bij verkoop vindt de eigendomsoverdracht van de woning plaats bij Notariskantoor Dongen;
– In de koopakte zal worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst een bankgarantie of waarborgsom afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom;
– sommige percelen moeten nog door het kadaster ingemeten worden. De genoemde circa perceelsgrootte is dan een indicatie. De kosten voor het inmeten van het perceel komen voor rekening van verkoper.

WhatsApp chat