NIEUW

Dongen – Jan Willemenstraat 10

€ 239.000,- k.k.

Postcode
5103 AD
tuin
achtertuin
Garage
geen garage
kamers
5
Slaapkamers
2
Woon opp.
94 m2
Perceel opp.
111 m2
Type
eindwoning
Inhoud
345 m3
Bouwjaar
2017
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
eengezinswoning
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

OPEN HUIS DINSDAG 8 OKTOBER 2019 VAN 17.00 TOT 18.00 UUR
OM DE WONING TIJDENS HET OPEN HUIS TE KUNNEN BEKIJKEN VRAGEN WIJ U VRIENDELIJK U VOORAF AAN TE MELDEN. DIT KAN MIDDELS EEN E-MAIL NAAR ONS KANTOOR OF TELEFONISCH VIA 0162-321616.

In een van de leukste ‘buurtjes’ van Dongen ligt deze keurige, instap klare, eindwoning. Dit prachtige huis is onder meer voorzien van een sfeervolle woonkamer met moderne open keuken, twee slaapkamers en een nette badkamer op de eerste verdieping en een ruime zolder.
De woning is zeer centraal gelegen in ‘de Hoogt’ op loopafstand van vele voorzieningen. Parkeren doet u openbaar.

Begane grond:
De hal biedt plaats aan het keurige toilet en de meterkast. Vanuit de hal is de woonkamer te bereiken. De sfeervolle woonkamer is net zoals de rest van het huis keurig afgewerkt en voorzien van een moderne keuken installatie. De keuken is uitgevoerd in een hoekopstelling en voorzien van een vaatwasmachine, kookplaat, oven, koelkast en een afzuiginstallatie. Vanuit de woonkamer is de achtertuin te bereiken.
Vanuit de woonkamer is de eerste verdieping te bereiken. Onder de trap is een ruime bergkast aanwezig.

Eerste verdieping:
De overloop biedt toegang tot twee ruime slaapkamers, een keurige badkamer en middels een vaste trap tot de tweede verdieping. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet en wastafelmeubel.

Tweede verdieping:
De tweede verdieping is nagenoeg geheel een open zolder en voorzien van een dakkapel. Op zolder is tevens een technische ruimte en de aansluitingen ten behoeve van de huishoudelijke apparatuur aanwezig.

Tuin:
De keurig aangelegde achtertuin is zeer onderhoudsvriendelijk en gelegen op het zuidwesten. In de achtertuin is tevens een berging aanwezig.

Bijzonderheden:
– De gehele woning is voorzien van vloerverwarming.
– De woning is aan de achterzijde, zowel op de begane grond als eerste verdieping, voorzien van rolluiken.
– De woning is voorzien van een individuele warmtepomp.

Meer dan gemiddelde belangstelling. 
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen. 

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

WhatsApp chat