Dongen – Jagersveld 9

€ 229.000,- k.k.

Postcode
5103 HM
Garage
geen garage
kamers
6
Slaapkamers
4
Woon opp.
107 m2
Perceel opp.
160 m2
Type
tussenwoning
Inhoud
320 m3
Bouwjaar
1980
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
eengezinswoning
ligging
in woonwijk
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Jagersveld 9 te Dongen

Ruime tussenwoning gelegen in de woonwijk ‘de Biezen’ met aan de voorzijde vrij uitzicht over een groenvoorziening en grote vijver. De woning is voorzien van vier slaapkamers, via vaste trap bereikbare zolder en diepe achtertuin op het zuidoosten met stenen berging. Dankzij de autoluwe straat heeft de woning een rustige ligging.

Indeling:

Begane grond:

Hal:
– ruime licht hal met trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de woonkamer;
– meterkast (5 groepen / 2 aardlekschakelaars);
– eenvoudig toilet.

Woonkamer:
– Z- woonkamer met halfopen keuken;
– elektrisch bedienbaar zonnescherm achtergevel.

Keuken:
– halfopen keuken voorzien van eenvoudig keukenblok met kasten, spoelbak en afzuigkap.

Tuin:
– diepe achtertuin met achterom, volledig bestraat;
– ligging op het zuidoosten;
– voorzien van een stenen berging met golfplaten en carport.

Eerste verdieping:
De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers, badkamer en de zolder welke middels een vaste trap te bereiken is.
De badkamer is voorzien van een douche, toilet, wastafel en de aansluiting ten behoeve van de huishoudelijke apparatuur. In de badkamer is er een 4-pans dakraam.

Tweede verdieping:
De zolder is middels een vaste trap bereikbaar. Op de voorzolder is de CV- ketel (HR-combiketel, Nefit, 2012) en de mechanische ventilatie gesitueerd. Via de voorzolder is de 4e slaapkamer met Velux dakraam bereikbaar.

Bijzonderheden:
– De woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.

Meer dan gemiddelde belangstelling:
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

Overige bijzonderheden en voorwaarden:
– Koper is gedurende twintig jaar – met ingang van de dag van de eigendomsoverdracht – verplicht de onroerende zaak te gebruiken om zelf te bewonen en de onroerende zaak niet aan derden te verhuren of op andere wijze in gebruik te geven. Bewoning door eerstegraads bloed- of aanverwanten van de koper is materieel gelijkgesteld aan eigen bewoning. Het verkopen van de woning (binnen 20 jaar) is wel toegestaan, de overige resterende jaren zullen dan worden overgedragen aan de nieuwe koper;
– Er is een (recent) bouwkundig keuringsrapport van deze woning op kantoor ter inzage;
– Zowel onze opdrachtgever, als wij stellen het op prijs indien u na een eventuele bezichtiging uw bevindingen aan ons kenbaar maakt. Bij voorbaat dank hiervoor;
– Bij verkoop vindt de eigendomsoverdracht van de woning plaats bij Notariskantoor Dongen;
– In de koopakte zal worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst een bankgarantie of waarborgsom afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom;
– sommige percelen moeten nog door het kadaster ingemeten worden. De genoemde circa perceelsgrootte is dan een indicatie. De kosten voor het inmeten van het perceel komen voor rekening van verkoper.

WhatsApp chat