Dongen – Hoge Ham 129-01 - Van den Bosch makelaars

Dongen – Hoge Ham 129-01

€ 325.000,- k.k.

Postcode
5104 JD
Garage
geen garage
kamers
4
Slaapkamers
2
Woon opp.
128 m2
Inhoud
332 m3
Bouwjaar
2006
Bouwvorm
bestaande bouw
ligging
in centrum
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Hoge Ham 129-01

Licht en ruim appartement met grote glaspartijen, gelegen op de eerste verdieping en met een eigen berging in het centrum van Dongen. Aan de voorzijde fraai uitzicht over de winkelstraat de Hoge Ham.

Het appartementencomplex is gebouwd in 2006.

Op de begane grond bevindt zich de centrale hal met entree, intercom, trappenhuis, brievenbussentableau.

Indeling appartement:

Entree:
Hal met meterkast (6 groepen en 2 aardlekschakelaars). Vanuit de hal zijn de overige kamers te bereiken. Vanuit de hal is tevens de technische ruimte te bereiken waar zich de aansluitingen ten behoeve van de huishoudelijke apparatuur, mechanische ventilatie en de CV-ketel (2006) bevinden.

Woonkamer:
Zeer ruime open woonkamer met vrij uitzicht over de Hoge Ham.

Keuken:
Open keuken in een rechte opstelling. De keuken is o.a voorzien van een vaatwasser, 4 pits gaskookplaat en een afzuiginstallatie.

Slaapkamers (2):
Het appartement is voorzien van twee slaapkamers.

Badkamer:
De badkamer is voorzien van een douche, ligbad en een wastafel.
Wanden en vloer zijn voorzien van tegelwerk.

Bijzonderheden:
De maandelijkse bijdrage ten behoeve van de vereniging van eigenaren bedraagt € 285,- per kwartaal.

Meer dan gemiddelde belangstelling:
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

Overige bijzonderheden en voorwaarden:
– Koper is gedurende twintig jaar – met ingang van de dag van de eigendomsoverdracht – verplicht de onroerende zaak te gebruiken om zelf te bewonen en de onroerende zaak niet aan derden te verhuren of op andere wijze in gebruik te geven. Bewoning door eerstegraads bloed- of aanverwanten van de koper is materieel gelijkgesteld aan eigen bewoning. Het verkopen van de woning (binnen 20 jaar) is wel toegestaan, de overige resterende jaren zullen dan worden overgedragen aan de nieuwe koper;
– Er is een (recent) bouwkundig keuringsrapport van deze woning op kantoor ter inzage;
– Zowel onze opdrachtgever, als wij stellen het op prijs indien u na een eventuele bezichtiging uw bevindingen aan ons kenbaar maakt. Bij voorbaat dank hiervoor;
– Bij verkoop vindt de eigendomsoverdracht van de woning plaats bij Notariskantoor Dongen;
– In de koopakte zal worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst een bankgarantie of waarborgsom afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom;
– sommige percelen moeten nog door het kadaster ingemeten worden. De genoemde circa perceelsgrootte is dan een indicatie. De kosten voor het inmeten van het perceel komen voor rekening van verkoper.

WhatsApp chat