Dongen – Hoge Ham 117h

€ 300.000,- k.k.

Postcode
5104 JD
tuin
zijtuin
Garage
vrijstaand steen, carport
kamers
7
Slaapkamers
4
Woon opp.
115 m2
Perceel opp.
760 m2
Type
2-onder-1-kapwoning
Inhoud
502 m3
Bouwjaar
1920
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
eengezinswoning
ligging
in centrum
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

UPDATE:
In verband met de overweldigende interesse in deze woning zullen wij geen nieuwe afspraken meer inplannen in deze fase en verzoeken u om uw interesse per e-mail (m@kelaar.com) aan ons kenbaar te maken, zodat we u kunnen noteren als reservekandidaat. 

UNIEKE KANS

Hoe bijzonder … zelden komt er een woning te koop op een riant perceel, in het centrum van Dongen, op korte loopafstand van alle voorzieningen. Deze half-vrijstaande woning met onder andere een lichte woonkamer, woonkeuken, 4 slaapkamers en garage/berging/carport, wordt zorgvuldig bewoond. Wij zoeken de koper die dit huis, op deze unieke locatie, gaat moderniseren zijn thuis van gaat maken.

BIJZONDERHEDEN
* Traditioneel en met degelijke materialen gebouwd
* Zorgvuldig bewoont en onderhouden
* Begane grond voorzien van dubbele beglazing
* Garage/berging/carport
* Unieke locatie in het centrum
* De mogelijkheid om van deze woning je thuis te maken

INDELING

BEGANE GROND

* Hal: hal, welke toegang geeft naar woonkamer. Hier bevindt zich de trapopgang naar de verdieping;
* Woonkamer: met haardpartij en kelder geeft zicht op de tuin;
* Keuken: woonkeuken, gesitueerd achter de woonkamer met uitzicht op achtertuin. Nette eenvoudige keukeninstallatie van het eerste uur;
* Bijkeuken: hier bevinden zich de aansluitingen van de wasapparatuur. Vanuit de bijkeuken zijn de toiletruimte, tuin en badkamer bereikbaar;
* Badkamer: de badkamer is voorzien van inloopdouche, ligbad en wastafel;
* Garage/berging: vanuit de pad te bereiken.

EERSTE VERDIEPING

* Overloop met toegang tot 3 slaapkamers;
* De ruime hoofdslaapkamer ligt aan de achterzijde van de woning. Via de hoofdslaapkamer is nog een kamer en een bergzolder te bereiken;
* Slaapkamers: 4 (ruime) slaapkamers, 2 aan de voorzijde en 2 aan de achterzijde, vaste kasten;
* Bergzolder waar de CV-ketel is geplaatst.

TUIN

* De royale en zonnige tuin is ca. 22.5 meter diep en daardoor is er altijd wel een plekje te vinden om van de zon te genieten. Ideaal is de carport naast de woning, te bereiken middels een garagedeur en voorzien van een loopdeur. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een handige ruime berging;
* De kadastrale percelen hebben een gezamenlijke grootte van 760m², circa 180m² ligt voor het huis en dient als (openbare)weg.

GEEN EXTRA WONING
Namens opdrachtgever is een principe verzoek gedaan bij de gemeente Dongen voor een mogelijkheid om een woning in de tuin te realiseren. Dit is ambtelijk besproken en er is geconcludeerd dat de gemeente aan het verzoek geen medewerking gaat verlenen.

In de koopovereenkomst zal daarom een artikel opgenomen worden dat indien binnen 15 jaar na het tot stand komen van de koopovereenkomst toch een woning mag worden toegevoegd, koper aan verkoper nog een vergoeding verschuldigd zal zijn.

Meer dan gemiddelde belangstelling:
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor.

WhatsApp chat