Dongen – Heuvel 16 - Van den Bosch makelaars

Dongen – Heuvel 16

€ 425.000,- k.k.

Postcode
5101 TD
Garage
inpandig
kamers
4
Slaapkamers
3
Woon opp.
133 m2
Perceel opp.
348 m2
Type
vrijstaande woning
Inhoud
846 m3
Bouwjaar
1875
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
eengezinswoning
ligging
in woonwijk
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Wonen in een stukje historie van Dongen? En is het een droom om eigen invulling te kunnen geven aan het moderniseren van dit Rijksmonument? Dat kan! Wij mogen u deze prachtig gelegen vrijstaande looierswoning aanbieden. Deze fantastische woning is circa in 1875 gebouwd en ademt karakter!

De woning is momenteel voorzien van een sfeervolle woonkamer met serre, royale keuken & bijkeuken, flinke garage /werkplaats met grote zolder, drie slaapkamers waarvan één op de begane grond en een tuin gelegen op het westen.

INDELING

BEGANE GROND
De centrale hal is aan de voorzijde gelegen. Vanuit de hal heeft u toegang tot de diverse vertrekken, te weten de woonkamer, het kantoor, de keuken en de meterkast (3 groepen / 2 Aardlekschakelaars).

De ruime woonkamer ademt sfeer en voelt mede dankzij de grote serre met zijn lichtinval erg royaal aan. De woonkamer is bovendien voorzien van diverse sfeervolle details zoals het plafond, vaste kasten en een gashaard. Vanuit de serre is er middels tuindeuren toegang tot de tuin.

De riante leefkeuken is voorzien van een grote schouw en biedt voldoende plaats aan een moderne keuken installatie. Momenteel is de keuken eenvoudig, doch voorzien van een los fornuis met oven, afzuigkap en een gootsteen met boiler. Achtereen volgend is de bijkeuken te bereiken. Deze biedt toegang tot de badkamer met ligbad, separaat toilet en de garage.

De grote garage van circa 39m2 biedt diverse mogelijkheden en is bovendien voorzien van een flinke zolder.

EERSTE VERDIEPING
Deze verdieping telt 2 slaapkamers, een grote overloop en diverse opbergmogelijkheden.

TUIN
De tuin is op het westen gelegen en voorzien van een combinatie van bestrating en beplanting.

BIJZONDERHEDEN
– Dit betreft een rijksmonument.

Meer dan gemiddelde belangstelling.
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

WhatsApp chat