Dongen – Hertog Janstraat 20 - Van den Bosch makelaars

Dongen – Hertog Janstraat 20

€ 229.000,- k.k.

Postcode
5104 EZ
Garage
geen garage
kamers
6
Slaapkamers
4
Woon opp.
79 m2
Perceel opp.
244 m2
Type
tussenwoning
Inhoud
340 m3
Bouwjaar
1958
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
eengezinswoning
ligging
in woonwijk
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

UPDATE:
In verband met de overweldigende interesse in deze woning zullen wij geen nieuwe afspraken meer inplannen in deze fase en verzoeken u om uw interesse per e-mail ([email protected]) aan ons kenbaar te maken, zodat we u kunnen noteren als reservekandidaat.

Hertog Janstraat 20 te Dongen:

Ruime tussenwoning met vier slaapkamers, een berging en een achtertuin op het noorden. De woning is gelegen in een rustige straat (ligging op loopafstand van diverse sportclubs en wandelpaden langs het kanaal) in de wijk Oud-Dongen te Dongen, in de nabijheid van een basisschool en winkels. Er is voldoende parkeergelegenheid in de straat aanwezig. De woning is ideaal voor starters die rustig willen wonen en nog hun eigen smaak aan de woning willen toevoegen!

Indeling:

Begane grond:
Hal, vaste kast, trapopgang, toilet en een meterkast. Ruime woonkamer met veel lichtinval. Dichte keuken met deur naar de tuin.

1e verdieping:
Overloop, vier slaapkamers. Betegelde badkamer met een douche.

2e verdieping:
Via vlizotrap bereikbare grote open zolder, waar tevens de c.v.-ketel is geplaatst. (gasgestookt, Nefit-combiketel, 2020).

De ruime achtertuin is grotendeels voorzien van bestrating. Halverwege de tuin staat een stenen berging van ca. 2 x 4 meter.

Duurzaamheid:
* Er is dubbele beglazing aanwezig;
* Nefit-combiketel (2020).

Meer dan gemiddelde belangstelling:
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Overige bijzonderheden en voorwaarden:
– Koper is gedurende twintig jaar – met ingang van de dag van de eigendomsoverdracht – verplicht de onroerende zaak te gebruiken om zelf te bewonen en de onroerende zaak niet aan derden te verhuren of op andere wijze in gebruik te geven. Bewoning door eerstegraads bloed- of aanverwanten van de koper is materieel gelijkgesteld aan eigen bewoning. Het verkopen van de woning (binnen 20 jaar) is wel toegestaan, de overige resterende jaren zullen dan worden overgedragen aan de nieuwe koper;
– Er is een (recent) bouwkundig keuringsrapport van deze woning op kantoor ter inzage;
– Zowel onze opdrachtgever, als wij stellen het op prijs indien u na een eventuele bezichtiging uw bevindingen aan ons kenbaar maakt. Bij voorbaat dank hiervoor;
– Bij verkoop vindt de eigendomsoverdracht van de woning plaats bij Notariskantoor Dongen;
– In de koopakte zal worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst een bankgarantie of waarborgsom afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom;
– sommige percelen moeten nog door het kadaster ingemeten worden. De genoemde circa perceelsgrootte is dan een indicatie. De kosten voor het inmeten van het perceel komen voor rekening van verkoper.

WhatsApp chat