Dongen – Hertog Janstraat 19 - Van den Bosch makelaars

NIEUW

Dongen – Hertog Janstraat 19

€ 299.000,- k.k.

Postcode
5104 EX
Garage
geen garage
kamers
6
Slaapkamers
3
Woon opp.
89 m2
Perceel opp.
265 m2
Type
tussenwoning
Inhoud
307 m3
Bouwjaar
1958
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort
eengezinswoning
ligging
aan rustige weg, in woonwijk
download brochure
Deel deze woning op:

Omschrijving

Hertog Janstraat 19

Tussenwoning gelegen in een rustige straat (ligging op loopafstand van diverse sportclubs en wandelpaden langs het kanaal) in de wijk Oud-Dongen, in de nabijheid van een basisschool en winkels. Er is voldoende parkeergelegenheid in de straat aanwezig. De woning is ideaal voor starters die rustig willen wonen en nog hun eigen smaak aan de woning willen toevoegen! De woning is voorzien van 15 zonnepanelen en heeft energielabel A.

INDELING

BEGANE GROND
In de hal bevinden zich de meterkast (5 groepen en 2 aardlekschakelaars) en het toilet. Vanuit de hal is de doorzon woonkamer bereikbaar. Aan de tuinzijde is de dichte keuken gesitueerd die voorzien is van een afzuigkap, gasfornuis en een keukenblok in rechte opstelling. Vanuit de keuken is de tuin bereikbaar. Zowel de woonkamer als keuken zijn voorzien van rolluiken.

EERSTE VERDIEPING
De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. Eén van de slaapkamers is voorzien van airconditioning (Mitsubishi, 2009). De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een douche, een wastafel en een toilet.

ZOLDER
De open zolderverdieping is te bereiken via een vlizotrap en hier is de CV-ketel (Vaillant, 2014) gesitueerd.

TUIN
De diepe achtertuin is op het zuiden gelegen en heeft een achterom. Er is zowel een vrijstaande stenen berging als een houten berging, beide voorzien van elektra.

Meer dan gemiddelde belangstelling:
Soms zijn er zo veel belangstellenden voor een woning, dat het moeilijk te bepalen is wie de meest geschikte koper is. Op dat moment kan de verkoper – in overleg met de makelaar – besluiten de (verkoop)procedure tussentijds te wijzigen.

Graag uw aandacht voor het volgende:
Deze woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

Overige bijzonderheden en voorwaarden:
– Koper is gedurende twintig jaar – met ingang van de dag van de eigendomsoverdracht – verplicht de onroerende zaak te gebruiken om zelf te bewonen en de onroerende zaak niet aan derden te verhuren of op andere wijze in gebruik te geven. Bewoning door eerstegraads bloed- of aanverwanten van de koper is materieel gelijkgesteld aan eigen bewoning. Het verkopen van de woning (binnen 20 jaar) is wel toegestaan, de overige resterende jaren zullen dan worden overgedragen aan de nieuwe koper;
– Er is een (recent) bouwkundig keuringsrapport van deze woning op kantoor ter inzage;
– Zowel onze opdrachtgever, als wij stellen het op prijs indien u na een eventuele bezichtiging uw bevindingen aan ons kenbaar maakt. Bij voorbaat dank hiervoor;
– Bij verkoop vindt de eigendomsoverdracht van de woning plaats bij Notariskantoor Dongen;
– In de koopakte zal worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst een bankgarantie of waarborgsom afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom;
– sommige percelen moeten nog door het kadaster ingemeten worden. De genoemde circa perceelsgrootte is dan een indicatie. De kosten voor het inmeten van het perceel komen voor rekening van verkoper.

WhatsApp chat